2821
2789
عنوان

نوزاد تپل

| مشاهده متن کامل بحث + 32083 بازدید | 44 پست

هر دوساعت یکبار ۲۰دقیقه شیر خوردن کم نیست

من پسرمو اینجور شیر میدادم اتفاقا خیلی لاغر بود موقع تولد ولی با همین روش شیرخوردن حسابی تپل شد

بعد از ۶ماه که دندون درمیارن و غذا خور میشن حسابی لاغر میشن

پس تو همین روش رو ادامه بده بزار بچت عادت کنه،حالا فرقی نداره بچه تپل یا لاغر کار اشتباهیه که هر وقت بچه گریه کرد بهش شیر بدی،چون عادت میکنه واسه خواسته ش گریه کنه،باید قبل از اینکه گریه کنه بهش شیر داد و تایمش همون ۲ساعت یکباره

عزیزم بچه های منم همین طور بودن ..با وزن ۴۸۰۰بدنیا اومدن ..وزن گیریش ماه اول دو کیلو بود .به تدریج ش ...

واقعا وزنم کم کردن؟؟ مرسی بچه ها یکم آروم شدم اونقدر اینو اون میگن چاقه نگران بودم از طرفیم عذاب وجدان داشتم بخاطر رژیمی کردنش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درسته برا یه مادر که جلوی شیر خوردن کوچولوشو بگیره

دختر منم تپل بود

همیشه نگرانش بودم

چون پسر جاریم هم مثل دخترم بود الان کلاس چهارمه ۸۵ کیلو هست

هر وقت هم به مادرش گفتن که مواظب باش ناراحت شده و اخم کرده

ولی شکر خدا دخترم با اون سرعتی که تپل میشد پیش نرفت حالا ۲۹ ماهشه و ۱۶.۵ کیلو هست ولی خوب یکم تپله

اگه دوست 
واقعا وزنم کم کردن؟؟ مرسی بچه ها یکم آروم شدم اونقدر اینو اون میگن چاقه نگران بودم از طرفیم عذاب وجد ...

منطم و سر ساعت شیرش بده بعضی بچه ها همش دوس دارن شیر بخورن نمیشه ک 

همون پستونک گزینه خوبی میشه 

غر میزنه باهاش بازی کن یادش بره 

اگه شیر خودتو میخوره خودت چیزای چرب و چیلی نخور شیرت زیاد چرب نشه

بنظر منم هروقت شیر خواست بهش بده،والاوسر دندون دراوردن انقد بچه اب میشه ک خدا میدونه،بعدم ک چهاردستوپامیره راه میفته،ولی یه چیزی مهمه اگه چاقی یا دیابت ارثی دارین هرچی دکتر میگه گوش کن

عزیزم منم پسرم دوماهگی 7/300بود بهداشت کلی بهم غر زد 

من الان با کنترل بهش شیر میدم کم میدم زود زود میدم البته پسر من شیر خشک میخوره من شیر نداشتم ولی خوب بازم تپله دوستان راست میگن دندون دربیاره یا راه بیفته کم میکنه نگران نباش بچه با بچه متفاوته بهتره با کنترل بهش شیر بدی ولی زیاد سخت نگیر