2777
2789
عنوان

بهترین بانک

479 بازدید | 25 پست

سلام دوستان کدوم بانک مطمئن تر وسودروزشمار بیشتر میده ؟خواهشا اگر اطلاع دارین بگین فورا باید یک حساب بازکنم 

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونايي كه بيستر ميدن يه روز گندشون در مياد.شك نكن

عزیزم یه سوال  ده تومن پول دارم میخوام باهاش وام بگیرم سوالم اینه شما میدونی کدوم بانک دو برابرشو وام میده ؟ با باز پرداخت چند درصد؟

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
عزیزم یه سوال  ده تومن پول دارم میخوام باهاش وام بگیرم سوالم اینه شما میدونی کدوم بانک دو برابر ...

قرض الحسنه شهید رجایی.۶ماه باید بمونه توی حساب .دوبرابرمیده با سود ۲درصد

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

من 6ماه گذاشتم مهراقتصاد دو برابرش و وام میده با سود 4درصد

عزیزم دوبرابر موجودی? مطمعنی? 

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴
عزیزم یه سوال  ده تومن پول دارم میخوام باهاش وام بگیرم سوالم اینه شما میدونی کدوم بانک دو برابر ...

۴ماه بمونه تو‌مهر اقتصاد ب میزان پولت وام میده با سود ۴درصد

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

ن دوبرابر نیست اصلش اینه ک ۴ماه بمونه اندازه پولت وام میدن ۶ماه بمونه شاید یکی دوتومن بیشتر بشه دوبرابر نیست

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

من 20گذاشتم 20هم بهم وام دادن کلا شد 40تو مان با سود 4درصد اگه بیشتر از 6ماه بمونه مثلا 8ماه بشه اقساطش میشه 24ماه به ازای هرماه بیشتر 3ماه رو اقساط میافته ...من یکماه پیش برداشتم