2821
2789
عنوان

هک شدممممم

126 بازدید | 16 پست

سلام خوبین

دیروز رفتم پیش دوسپسرم یدفه گفت چجور دلت اومد؟گفتم چرا مگه چیکار کردم س چهار بار گفت چجور دلت اومد گفتم چیکار کردم مگه گفت گوشیتو هک کردم هرکاری بکنی من از اینجا میفهمم منم گفتم منو از چی میترسونی گوشیمو دادم بهش گفتم بیا با خودت ببرش ی ماه بهم نده بعد ده دیقه گفت شوخی کردم😐بنظرتون هک شدم؟؟

چجور بفهمم هکم کردههه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امتحانت کرده به این اسونی ها نیست هک کردن

عزیز مادر منتظر اومدنتم 🧑🍼 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بخونید خوندید بهم بگید 🥰انشالله به سلامتی بیایی جان مادر🌹فداتشم دلیل ادامه دادنم🫀 ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤

داشته ی دستی میزده چقدم چندش😫😑

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

ی پسره هست ک فامیلمونه ی مدت پشت سرهم پیام میداد ک دوست دارمو ازینا منم نگفتم بهش ک رل دارم گفتم ب ه ...

پس نگران نباش

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی

راحت منظورم اینه که قابل هکن وگرنه به این آسونیا هم نیست

خب چطوری قابل هکه؟ سیستم امنیت اپ های خارجی که از ایرانی ها قطعا بیشتره چون کلی هزینه براشون شده... اونم تلگرام که اطلاعاتش رو به هیچ دولتی نداد ببین چطور بود که دولت ها نتونستن به اطلاعاتش دسترسی پیدا کنن...

مگه گوشیش  دست کسی باشه، طرف خودش تایید کنه با گوشی اسی و دوتا دستگاه به تلگرامش وصل شه... در غیر این صورت تلگرام جدا امنه