2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلم جوش نزن ...یه مطلبی بگم من شگرایطم بهترازشما نیست بخدا نمیخام نصیختتون کنم میتونی آخرین تاپیک مو بخونی تابدونی چقدر درکت میکنم ولی تو تازه زایمان کردی شرایط روحی مناسبی تا دوسالگی بچت نداری بخاطر شرایط هورمونها واندامت که بهم ریخته مسعولیتتی که به گردنته دست تنها بودنت نفهمی اطرافیان و همسر برای طلاق دیر نیست گعزیزم ولی الان از لحاظ شرایط روحی نرمال نیستی گه بزرگترین تصمیم زندگیتو بگگیگری اونم باوجود یک بچه صبر گن 

الان تاپیک قبلتو خوندم .....شما فقط ۱۸ سال سن داری اشگال ندارع ازدواج کرده رفته دیگه نمیشه کاری کرد برو برای مهریت اقدام گن بچه هم تا هفت سالگی با مادره ...می‌دونم شرایط روحی خوبی اصلا نداری دارم گریه میکنم خودمو جای تو گذاشتم اشکم بند نمیاد عزیز دلم بفگر مهریت باش بفکر ارتقا خودت باش برو ادامه تحصیل بده برو دنبال کار برو برابچت پاینده خودت پول پس انداز گن برو تو جامعه بگرد بپوش بخند منم از شوهر اولم جدا شدم هشت سال تنها بودم سخت بود ولی خوب خیلی خوبی هوایی دشت ...دوستم شرایطش مثله شما بود بچشو ازش گرفته بودن اینم مثله شما بود مثله ابر بهار اشک می‌ریخت بهش گفتم عزیزم بچه نداری موقعیتهای خوبی برای ازدواج برات میاد بخدا قسم الان بایک پسر خونه ازدواج گرده ودخترشم اومده پیش این 

میگذره این روزها میگذره شاید خدا دوستت داشته تواین سن کم خودشون رو نشون دادن نزاشتن سنت بره بالا الان خودت رو پای خودت بایست برای ایندت بجنگ