دوستان من حدود یه تومن نذر دارم میخوام غذا بپزم واسه نیازمند میخواستم برنج ومرغ بپزم حساب کردم نهایت برا ۲۰ نفر میشه دوس دارم تعداد بیشتری بدم چ غذایی پیشنهاد میدید هم خوب باشه هم تعداد بیشتر بشه
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
غذا به حیوونای بی سرپرست بدهیا شیروکیک به گداها یا معتادا یا کارگرا بده
یه جا خوندم غذا دادن به حیوونا اشتباهه.با این کار داریم تو چرخه محیط زیست مشکل ایجاد می کنیم.تعداد سگ و گربه های ولگرد خیلی زیاد شدن و این آسیبزاست.حیوانا حتی پرنده ها طوری آفریده شون که خودشون می تونن غذاشون و پیدا کنن اگه دائم سیر باشن تولید مثلشون زیاد میشه.با دادن غذا به پرنده ها خیلی از پرنده ها زیستگاهشون و عوض نمی کنن و اینا خطرناکه.خودم اوایل جلو پنجره همیشه برنج میریختم واسه پرنده ها اما دیگه این کار و نمیکنم
واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید