2777
2789
عنوان

شتتتتت🗿😂

228 بازدید | 21 پست

مطب دکتر نشستم

بعد داشتم تابلوی بالا سر پسره رو میخوندم ، چون یه کمم فونتش ریز بود خیلی دقیق بهش خیره شده بودم ، اونم طولانی و اصلا حواسم پرت اون بود

بعد پسره اسکل فک کرده اونو نگا میکنم همچین سرشو برگردوند

الانم زل زده بهم🗿😂

چی پیش خودش فکر کرده خدا عالمه🗿😂

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااای🤣🤣به این فکر کن که دیگه نمیبینیش

همین الان زنش اومد پا شد رفت🗿😂

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

این اتفاق وقتی برای من میوفته که یه جایی نشستم دارم فکرمیکنم به یکی زل میزنم

در حالی کع من حواسم تو اوت لحظه انقدر پرته حتی متوجه قیافه طرفم نمیشم

بعد طرف به خودش میگیره😂

پسرا یه مشت هول متوهمن ، حتی اگه نگاشونم نکنی یه طرف دیگه رو نگاه کنی فک میکنن داری این قوزمیتا رو د ...

آره دقیقا

توهم دارن همه تو کف اینان🗿😂

این اتفاق وقتی برای من میوفته که یه جایی نشستم دارم فکرمیکنم به یکی زل میزنمدر حالی کع من حواسم تو ا ...

اینم واسم زیاد پیش اومده

دیگه اطرافیانم میدونن میرم تو هپروت عادت کردن🗿😂

زنم دارهههه🤣🤣

الان احتمالا داره براش تعریف میکنه اون دختره تو کف من بود همش منو دید میزد ولی من نگاهشم نکردم🗿😂

منم یه روز تو حیاط بیمارستان ب یه نقطه ای دور خیره شده بودم  کلا حواسم پرت بود.... یدفعه دیدم یه دختر و پسر دارن از اونجا رد میشن دختره اعصبانی داره زیر لبش فحش میده نگو من زل زده بودم به شوهر جنتلمنش😏🤣خدا فکر من کجا بود اون کجا

الان احتمالا داره براش تعریف میکنه اون دختره تو کف من بود همش منو دید میزد ولی من نگاهشم نکردم🗿😂

بعد زنه میگه وااای دختره نکبت به شوهر قشنگ من چشم داشت لا هول ولا قوه الا بالله العلی العظیمممم

بعد زنه میگه وااای دختره نکبت به شوهر قشنگ من چشم داشت لا هول ولا قوه الا بالله العلی العظیمممم

دقیقا😭😂