سحر۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 عنوان بارداری 118 بازدید | 13 پست دوستان باردار بیاییددورهمباشیم پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد 1403/08/24 | 13:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحر۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 سلام دوستان من ۲۰هفته باردارم پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
فزووعےہخوقاق عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 18599 هفته پیش زاییدم قبوله ؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428
سحر۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 هفته پیش زاییدم قبوله ؟ بسلامتی عزیزم پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
baranet عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 2089 پنج ماهه اقدامم دوماه پری نشدمیک هفته پیش ازمایشم منفی بودامروز قراره باز ازمایش بدم دعا کنید باردار باشم 😭😭😭😭یک هفته هست لکه بینی دارم زنده_بمان_وجدانم# نام کاربری:باران تو :)
سحر۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 پنج ماهه اقدامم دوماه پری نشدمیک هفته پیش ازمایشم منفی بودامروز قراره باز ازمایش بدم دعا کنید باردار ... انشاالله به زودی باردار بشی عزیزم من خودمم ۶سال چشم انتظار بودم پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
baranet عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 2089 انشاالله به زودی باردار بشی عزیزم من خودمم ۶سال چشم انتظار بودم عزیزم شما حامله ای میگن دعای زن باردار میگیره،،میشه برام دعا کنی امروز جواب ازمایشم مثبت بشه؟!!🥹🥹 زنده_بمان_وجدانم# نام کاربری:باران تو :)
سحر۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 پنج ماهه اقدامم دوماه پری نشدمیک هفته پیش ازمایشم منفی بودامروز قراره باز ازمایش بدم دعا کنید باردار ... دکترا میگن تا ۱سال طبیعی هستش اگرباردار نشید پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
سحر۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 عزیزم شما حامله ای میگن دعای زن باردار میگیره،،میشه برام دعا کنی امروز جواب ازمایشم مثبت بشه؟!!🥹🥹 حتما حتما عزیزم توکل کن برخدا پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
baranet عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 2089 دکترا میگن تا ۱سال طبیعی هستش اگرباردار نشید اره درسته ولی خیلی دل منو همسرم بچه میخادوشرایطم خاصه ،، زنده_بمان_وجدانم# نام کاربری:باران تو :)
سحر۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 اره درسته ولی خیلی دل منو همسرم بچه میخادوشرایطم خاصه ،، فقط استرس نداشته باش من خودم خیلی استرس داشتم تو غربتم بودم همه بهم میگفتن استرس نداشته باش مگه میشددیگه زدم به بیخیالی اخرین دکتررفتنم سال ۹۶ بود پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
baranet عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 2089 فقط استرس نداشته باش من خودم خیلی استرس داشتم تو غربتم بودم همه بهم میگفتن استرس نداشته باش مگه میشد ... عزیزززم انشالله ب سلامتی بچه نازتو بغل بگیری،،،اره خیلی سخته خب استرس نداشته باشم بخصوص الان ک انداختم عقب زنده_بمان_وجدانم# نام کاربری:باران تو :)
سحر۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 3305 عزیزززم انشالله ب سلامتی بچه نازتو بغل بگیری،،،اره خیلی سخته خب استرس نداشته باشم بخصوص الان ک انداخ ... فدات عزیزم.ازمایش رفتی اومدی بهم خبربده انشاالله باخبرخوش بیایی پسرقشنگمدر۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منووباباش روقشنگتر کرد🌹🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
baranet عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 2089 فدات عزیزم.ازمایش رفتی اومدی بهم خبربده انشاالله باخبرخوش بیایی چشم عزیزمخیلی ممنون مهربونم♥️ زنده_بمان_وجدانم# نام کاربری:باران تو :)