2777
2789
عنوان

یه مشکلی دارم

77 بازدید | 7 پست

سلام وقتتون بخیر 

یه سوال داشتم امیدوارم بتونید جوابمو بدید من کل زندگیم از بابام پدری ندیدم ادمه خیلی خوبیم هست فقط پدری بلد نبود منم مشکلی ندارم از طرف مادرمم همین مشکلات بود ولی مشکل اینه الان احساس میکنم مثل جسدم روحی ندارم همه حرکاتم اروم شده واسه هیچی ذوق ندارم بی هدف تو تاریکی گیر کردم حافظم وحشتناک افت کرده  نمیدونم چطوری بیرون بیام مشکلاتمو به هیچکس نمیگم چون وقتی نزدیکترین کسام اعتمادمو  هزار بار شکستن چطور دوباره باور کنم برای همین نمیرم مشاوره که مشکلاتمو بهش بگم 

میخواستم بدونم اگه کسی شرایط منو داره و رفته مشاور ایا تاثیر داشته واقعا سپاس اگه تونستید جواب بدید

برو پیش تراپیست 

هرچی زودتر بهتر

کم کم افسردگی شدید تر میشه 

گیر میکنی تو دایره سیاهی که خودت کشیدی برای خودت 

اونموقع دیگه هیچکس نمی تونه کاری کنه 

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من از تو بدترم. بخاطر خانواده‌ی سردم افسردگی و وسواس هم گرفتم بی اعتمادی شدید به ادما مخصوصا به مردها بدون هیچ دلیل خاصی

من پول مشاور ندارم وگرنه میرفتم

دارم میسازم با همه چی و میدونم یه جا منفجر میشم

یکی سر پا موند و رسید:)

من از تو بدترم. بخاطر خانواده‌ی سردم افسردگی و وسواس هم گرفتم بی اعتمادی شدید به ادما مخصوصا به مرده ...

از خرجای دیگه ت بزن برا رواندرمانی.

و اینکه هیچکس از هیچکس بدتر نیس درد همه، رنج همه برای خودشون بدترین و دردناک ترینه:)

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . 💩دهن نرهایی که تو سایت بارداری و بانوان پلاسن و درخواست دوستی میدن. درخواست یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

روانشناس قرار نیس راز و مشکلات شمارو فاش کنه. این جزو قوانین و اصل کارشه

مگر در موارد خاص مث آسیب زدن به خودتون یا شخص دیگه ای.. ک خونواده رو درجریان میذاره. ولی درکل بدون اجازه شما هیچی به هیچکس گفته نمیشه مطمئن باشید از این.

حتماً تحقیق کنید و پیش یکی برید که کارش حرفه ایه و تا آخر روند درمان رو طی کنید.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . 💩دهن نرهایی که تو سایت بارداری و بانوان پلاسن و درخواست دوستی میدن. درخواست یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

من از تو بدترم. بخاطر خانواده‌ی سردم افسردگی و وسواس هم گرفتم بی اعتمادی شدید به ادما مخصوصا به مرده ...

فکر کنم مشاوره بهزیستی یک سوم جاهای دیگست من خودم احتمال داره برم اگر تونستی برو حتما امیدوازم حالت خوب شه