2777
2789
عنوان

تعصبی یعنی چه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعصب یعنی تو توی بحث با ادمای دیگه چشماتو میبندی و با تعصب از چیزی که بهش اعتقاد داری دفاع میکنی بدون اینکه به حرف طرف مقابلت گوش کنی یا سعی کنی درکش کنی حالا میخواد دین باشه میخواد صرفا علاقه به یه چیزی باشه

تعصب یعنی تو توی بحث با ادمای دیگه چشماتو میبندی و با تعصب از چیزی که بهش اعتقاد داری دفاع میکنی بدو ...

چقدر قشنگ گفتی. الان متوجه شدم. 

من اصلا اینطوری نیستم. دوست صمیمیم هم اصلا اعتقاداتش یه دنیا با من فرق داره تا حالا نشده باهم بحث داشته باشیم. ولی الان متوجه شدم👌

کسی که متعصبه عقایدش رو از راه تحقیق و اگاهی کسب نکرده ولی روی اونها خیلی حساسه و به دنبال حقیقت نیست، فقط همون عقاید براش مهمن.

کسی که تعصب نداره فقط دنبال حقیقته حتی اگه اون حقیقت عقایدش رو رد کنه.

پس نیاز داریم روی عقاید و ارزش هامون فکر و تحقیق کنیم و از روی آگاهی بپذیریم.

چقدر قشنگ گفتی. الان متوجه شدم. من اصلا اینطوری نیستم. دوست صمیمیم هم اصلا اعتقاداتش یه دنیا با من ف ...

چه خوب که اینجوری نیستی

چون ادمای متعصب باعث میشن حتی اگه اون چیزی که بهش اعتقاد دارن خیلی خوب باشه بقیه ادما ازش زده بشن

و به وفور توی جامعه داریم میبینیم این قضیه رو