2777
2789
عنوان

خدا اینجوریه که

156 بازدید | 11 پست

با خودش میگه ببین این بنده‌م چقد منو دوست داره پس بذار بیشتر سرش بلا بیارم ببینم دوس داشتنش واقعیه یا نه 

بعد میگه عههه اون بنده‌م منو یادش نمیاد بذار کلی شانس بهش بدم بخت و اقبال خوب بهش بدم کلی نعمت بدم تا بلکه منو یادش بیاد

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت تو که فرداهارو ندیدی

هعی

نا امید از فردا ها

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

تا اطلاع ثانوی من خدارو یادم نمیاد😁

منم برای اولین بار باهاش قهر کردم 😔

اگه به خدا اعتقاد داری به آخرت هم اعتقاد داری. بنده خالق باش نه بنده مخلوق. هرچیزی از خدا میخوام برای آخرتم و سلامتی بقیس. هرچیزی که تو این دنیا میخوامو با زحمت خودم باید بدست بیارم همین که زنده ایم خودش نمت خیلی بزرگیه .(حداقل بنظر خودم همچین طرز فکری درسته)

اینجوری نیست همکاری داشتم فوق‌العاده پررو و خودخواه انقدر منو اذیت کرد ک نگو میگفت هرکی مجرده هرز ....رئیس و اینام همه باهاش بودن رفت اداره دیگه با یه سمت بالاتر انقدر اون روز ناراحت بودم گفتم اینه تقاص کاراش؟یکسال اونجا بود با رئیس اونجا درگیر شد کارشون کشید حراست بقدری اونجا اذیت شد ک سریع درخواست داد برگرده تمام کارایی ک اینجا کرده بود ا نجا بسرش اومد اونم ظاهرا با یه ترفیع....