وقتی از خودت راضی باشی و از زمانت در طول زندگی استفاده کرده باشی هیچ سنی هیچ جور خاصی نیست
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
مجردم اما خب دلمم با کسی نیست انگار قهرم با کسايی که باید به چشمشون بیام و نمیبیننم
(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
خیلی خوبه ارامش داری به درست رسیدی یه شغل اجتمالا داری و مستقل شدی و فکر ازدواج من ۳۴ ازدواج گردم مجردیمو خوب گزراندم الانم متاهلی و خیلی راضیم این سن ازدواج کردم چون هم خودم هم همسرم مستقل بودیم و هزارتومن کمک از کسی نخواستیم هروسی عقد نامزدی جهیزیه همه چی خودمون تهیه کردیم و کلا راحت بودیم بدون دخالتتتت اطرافیان
حس میکنم عقبم از زندگیمجردم اما خب دلمم با کسی نیست انگار قهرم با کسايی که باید به چشمشون بیام و نمی ...
منم همین طور شاغلم رسمی و قیافمم خوبه .... ولی شانس ندارم حتی دوست و رفیق هم ندارم که باهاشون وقت بگذرونم ک خوش بگذره .تو خونه هم تحمل وضعیت و رفتارهای پدر مادرم باهام سخته کلا نا،امیدم
خب شما از تایمت استفاده مفید کردی ماهایی که زود ازدواج کردیم تو خونه ترشیدیم بخدا نفهمیدیم چطور گذشت ...
عزیزم انشالله دلت خوش باشع ماهم دیر ازدوتج کردیم خیلی بهمون حرف زدن ولی زندگیمون از اونیکه حرف زده بوده هزاران بهتره دیر ازدواج کردم ولی واقعا راضیم شور شوقی برا زندگیم دارم اگر زودتر ازدوتج میکردم نداشتم درکل زندگی چه متاهلی چه مجردی خودت باید بسازیش و خوش باشی اگر متاهلی خودت بسازش سی سال واقعا سنی نیست و سن فقط یه عدده قرار نیست هنه شاغل باشن باشگاه بری کتاب بخونی یه تایمی با همسدت درد لت کنی اشمزی کنی کیک درست کنی شیرینی اینا همش لذت بردن ومفید بودن
اره شغل دارم معلمم. ولی راضی نیستم ازین وضعیت خیلی کسل کننده و نا امیدم
ازدواج کردین اگر کردین با همسرت وقت بگزران من تنها رفیقم همسرمه با اون کسل نمیشم اشمزی کن شیرین بپز باشگاه برو به خودت برس کتاب بخون هزارتا کار هست که از کسلی دربیای ۳۰ سالگیم سن نیست و سن یه عدده