2777
2789
من میخام وقتی میرم بیرون مثله گریم باشه، ضایع نباشه کرم پودر خیلی مشخصه اینطور نیست؟

عزیزم فک کنم ضرر ۲ تاش یکی باشه

کرم پودر برای صورتای خشک مناسب تره 

اگه کرم پودرت خوب باشه خیییییلی خوب روی صورت میشینه پوشانندگیش هم عالیه

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از یک پنکک خوب چه انتظاری دارید؟ می‌خواهید کاور و پوشانندگی بالایی داشته باشد، بافتش سبک و نرم باشد و مواد خوبی در آن به کار رفته باشد.

همه این مشخصه‌ها را می‌توانید در برند آلمانی اسنس پیدا کنید و خیالتان از بابت مرغوبیت آن راحت باشد. تنوع مدل‌ها با پایه رنگ‌های روشن، تیره، گندمی و برنزه در سری‌های مختلف این برند، طیف گسترده‌ای را برای انتخاب پیش رویتان قرار می‌دهد. همچنین در میان سری‌های آن، مدلی دو کاره تولید شده که هم قدرت پوشانندگی فوق‌العاده بالایی در حد کرم پودر دارد و هم بسیار سبک است.

با توجه به نکاتی که اشاره شد، برای خرید پنکک مناسب و سازگار با پوست، بایستی نوع پوستتان را از نظر خشک، چرب یا مختلط بودن در نظر بگیرید.
https://elanza.com/mag/brands-face-pancakes/