2777
2789
عنوان

ي گربه رو زير گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 59 پست
فك نكنم اصلا مرده باشه چون سريع برگشتم

خواهش میکنم اگه امکانشو دارین دوباره برگردین اونجا اطرافو نگاه کنین اگه بهش خورده باشین ترسیده زود رفته زیره یه ماشین ببینین اگه مشکلی داره ببرینش کلینیک

به نفسهای خسته ام نگاه نکن تو رو که داشته باشم تمام دنیا رو پیاده میدوم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خواهش میکنم اگه امکانشو دارین دوباره برگردین اونجا اطرافو نگاه کنین اگه بهش خورده باشین ترسیده زود ر ...

برگشتم همون موقع دور زدم نزديك ده دقيقه اطراف بودم ببينم صداي نالشو ميشنوم خوني چيزي 

نبود اصلا

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم
استاتر شک نکن اگه زخمی شده بود بهرحال اون اطراف یا ماشینت خونی میشد 
زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
نمی شد فوری ترمز بزنی زیرش نگیری؟ یا فرمونو کج کنی؟

ترمز زدم خط ترمزم افتاد ولي خورد ديگه چراغ ماشينمم شكست

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم
استاتر شک نکن اگه زخمی شده بود بهرحال اون اطراف یا ماشینت خونی میشد 

منم همينو ميگم

بخدا قصدي نبود

ميدونم عزيزم 

اشكالي نداره حالا كه شده ولش كن 

حتما زياد كاريش نشده كه پاشده رفته ميگن گربه ها ٧ تا جون دارن

❤خدا جونم لطفا حواست به منو ني ني باشه❤لطفا واسه سلامتي ني ني من صلوات بفرستين🙏🏻
برگشتم همون موقع دور زدم نزديك ده دقيقه اطراف بودم ببينم صداي نالشو ميشنوم خوني چيزي  نبود اصل ...

ناله نمیکنه خونریزیشم اونجوری نیس که بخواد بریزه شاید اصن پاش شکسته باشه😔ولی خب عیبی نداره شما لطف کردین برگشتین ولی نبوده

خواهش میکنم اگه امکانشو دارین دوباره برگردین اونجا اطرافو نگاه کنین اگه بهش خورده باشین ترسیده زود ر ...

آره، احتمالا پاش له شده یا نقص عضو شده فوری رفته جایی پناه گرفته، انقدر تو خیابون میبینم گربه ناقص که فوری کشون کشون خودشونو میرسونن زیر یه ماشین دیگه.

آره، احتمالا پاش له شده یا نقص عضو شده فوری رفته جایی پناه گرفته، انقدر تو خیابون میبینم گربه ناقص ک ...

بله زیادن😔

ناله نمیکنه خونریزیشم اونجوری نیس که بخواد بریزه شاید اصن پاش شکسته باشه😔ولی خب عیبی نداره شما لطف ...

واي خدا چكار بايد بكنم 😭😭😭😭

جاي براي كمك به حيوانات ميشناسين!؟

2809