2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایشالله ۸ ساله چشم انتظارم بخدا😭

چ مثبته قششششششنگی هم هست.. اوخودااااااا.... نیومد نیومد.. بعد هشت سال با ی مثبت قشنگ اومد... ازاین بهترمیخای؟؟؟ اومدنشو بلند اعلام کرررررد. 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

چ مثبته قششششششنگی هم هست.. اوخودااااااا.... نیومد نیومد.. بعد هشت سال با ی مثبت قشنگ اومد... ازاین ...

خیلی خوشحالم اشکم بند نمیاد مامانم ی طرف بابام یطرف مرسی ک دلمو قرص میکنین♥️😭💋

خیلی خوشحالم اشکم بند نمیاد مامانم ی طرف بابام یطرف مرسی ک دلمو قرص میکنین♥️😭💋

اخ ک حسو حالتو میفهمم.. منم اینجا برات دارم اشک میریزم بخدا اگ دروغ بگم... بااین دل و حس وحال الانت برام دعاکن.... خدا نینی سالم بذاره بغلم... بچت حیغ جیغوئه معلومه ارالان.... همچین با داد اومد... بلند اعلام کرد.. اوخودا فداش بشم❤❤❤

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اخ ک حسو حالتو میفهمم.. منم اینجا برات دارم اشک میریزم بخدا اگ دروغ بگم... بااین دل و حس وحال الانت ...

قربونت برم من عزیزم ایشالله زودی حامله شی بچتو سالم بغل بگیری عزیزدلم♥️♥️😍

قربونت برم من عزیزم ایشالله زودی حامله شی بچتو سالم بغل بگیری عزیزدلم♥️♥️😍

منتظرم اون یکی تاپیک لینک بده داخل روبیکا،، مامان تازه ها باهم باشن... لینک فرستاد.. برات میفرستم.. زودی بیا قاطی مامانا... بااین نینی جیغ جیغوت❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍