hormozi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 131 عنوان بیبی چک 133 بازدید | 21 پست بیبی چک زدم شک دارم توروخدا یکی جوابمو بده 1403/08/24 | 09:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hormozi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 131 مثبته عزیزم شک نداشته باش مبارکه ایشالله ۸ ساله چشم انتظارم بخدا😭
fereshtehzamini1300 عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1665 ایشالله ۸ ساله چشم انتظارم بخدا😭 اخی عزیزم پس بعد ۸سال خیلی خیلی مبارکه انشالا ک بسلامتی بغل بگیریش مواظب خودت باش
hormozi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 131 اخی عزیزم پس بعد ۸سال خیلی خیلی مبارکه انشالا ک بسلامتی بغل بگیریش مواظب خودت باش قربونت برم مرسی عزیزم ایشالله هرکی مث من چشم انتظاره جواب بگیره♥️
hormozi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 131 ب نظر من ک بارداریازمایش بده🥹💗 شنبه باید برم دل تو دلم نیست ایشالله ک باردارم مرسی گلم♥️♥️
مهنواز۷۹ عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1461 شنبه باید برم دل تو دلم نیست ایشالله ک باردارم مرسی گلم♥️♥️ انشاله عزیزم
manmmm عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3807 ایشالله ۸ ساله چشم انتظارم بخدا😭 چ مثبته قششششششنگی هم هست.. اوخودااااااا.... نیومد نیومد.. بعد هشت سال با ی مثبت قشنگ اومد... ازاین بهترمیخای؟؟؟ اومدنشو بلند اعلام کرررررد. ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆
hormozi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 131 چ مثبته قششششششنگی هم هست.. اوخودااااااا.... نیومد نیومد.. بعد هشت سال با ی مثبت قشنگ اومد... ازاین ... خیلی خوشحالم اشکم بند نمیاد مامانم ی طرف بابام یطرف مرسی ک دلمو قرص میکنین♥️😭💋
manmmm عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3807 خیلی خوشحالم اشکم بند نمیاد مامانم ی طرف بابام یطرف مرسی ک دلمو قرص میکنین♥️😭💋 اخ ک حسو حالتو میفهمم.. منم اینجا برات دارم اشک میریزم بخدا اگ دروغ بگم... بااین دل و حس وحال الانت برام دعاکن.... خدا نینی سالم بذاره بغلم... بچت حیغ جیغوئه معلومه ارالان.... همچین با داد اومد... بلند اعلام کرد.. اوخودا فداش بشم❤❤❤ ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆
hormozi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 131 اخ ک حسو حالتو میفهمم.. منم اینجا برات دارم اشک میریزم بخدا اگ دروغ بگم... بااین دل و حس وحال الانت ... قربونت برم من عزیزم ایشالله زودی حامله شی بچتو سالم بغل بگیری عزیزدلم♥️♥️😍
manmmm عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3807 قربونت برم من عزیزم ایشالله زودی حامله شی بچتو سالم بغل بگیری عزیزدلم♥️♥️😍 منتظرم اون یکی تاپیک لینک بده داخل روبیکا،، مامان تازه ها باهم باشن... لینک فرستاد.. برات میفرستم.. زودی بیا قاطی مامانا... بااین نینی جیغ جیغوت❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍 ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆