2777
2789
عنوان

کدم پودر

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 32 پست
چرا باید دروغ بگم واقعا که چقدر زود قضاوت میکنی 

چون باور نمیکنم یکی شب شهادت امام رضا عروسی بگیره 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسی گرفتن حتی تو روز عاشورا هم گناه نیست اما خود آدم نمیتونه چنین کاری کنه 

امیدوارم خانواده شوهرم چنان گرفتار خودشون بشن که دست از زندگی من بکشن. من واگذارشون کردم به خدا که چه خوب و چه بد از زندگی من گم شن.
عزیزم دیشب اول ربیع الاول بود.

شهادت امام رضاک بود؟؟؟

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
شهادت امام رضاک بود؟؟؟

از شنبه بعد اذان مغرب تا یکشنبه اذان مغرب شهادت بود.ما خودمون هم از امشب دیگه برای مراسم برنامه ریزی میکنم.ولی شبه ربیع اول هم مشکلی نداره

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
جوابتو دادیم  بالا ابجی جون بهتر نیست یه ذره دقت کنی بعد قضاوت کنی_

خیلی ممنون ک جواب دادی اخه چون ما تو خانوادهامون نداشتیم نداریم یکم باورش سخته

میخوای باور کن بخوای باور نکن والا

خوشبخت بشن .

از شنبه بعد اذان مغرب تا یکشنبه اذان مغرب شهادت بود.ما خودمون هم از امشب دیگه برای مراسم برنامه ریزی ...

بله شما راست میگی 

واقعا دستتون در دنکنه خیلی خوب در مورد سوالم راهنماییم کردین اصلا خودن یادم رفت چی پرسیدم .

😂😂😂😂😂😂😂

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍