2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همه هنر ها استعداد میخاد . یه بچه توی پنج سالگی میبینی رقاص خوبی هست .

شاید استعداد زودتر به یادگیری یه هنر کمک کنه ولی تمرین کردن خیلی مهمه حتی اگه طرف استعداد نداشته باشه یاد میگیره

یه حال کمیاب یه حس عجیب داره جریان تو رگام 🪐

شاید استعداد زودتر به یادگیری یه هنر کمک کنه ولی تمرین کردن خیلی مهمه حتی اگه طرف استعداد نداشته باش ...

بعضی رشته ها فقط استعداد میخاد مثلا وزنه برداری . فرد بی استعداد در این زمینه هرچه تمرین کنه  هیچی نمیشه در رشته‌های هنری فرد بی استعداد شاید با تمرین زیاد در حد متوسط خودشو برسونه ولی آدم مستعد از همون ابتدا عالی هست ممتاز و استاد هم میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

بعضی رشته ها فقط استعداد میخاد مثلا وزنه برداری . فرد بی استعداد در این زمینه هرچه تمرین کنه هیچی ن ...

توی رشته ورزشی تقریبا آره ولی بنظرم حتی یه آدم بی استعداد ولی با تلاش زیاد میتونه به پای اون آدم با استعداد برسه

توی رشته ورزشی تقریبا آره ولی بنظرم حتی یه آدم بی استعداد ولی با تلاش زیاد میتونه به پای اون آدم با ...

من اگر نقاشی تعقیب کنم میشم لئوناردو داوینچی یا برم دنبال موسیقی میشم بتهون ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

من اگر نقاشی تعقیب کنم میشم لئوناردو داوینچی یا برم دنبال موسیقی میشم بتهون ؟

مطمئنم آدمهای بهتر از اینها هم هستن فقط هنوز کشف نشدن یا مثل اینها که گفتی مطرح نشدن

مطمئنم آدمهای بهتر از اینها هم هستن فقط هنوز کشف نشدن یا مثل اینها که گفتی مطرح نشدن

استعداد محیط رشد و عرضه میخاد ماکسیم گورکی نویسنده روس میگه ای بسا نوابغی که در دهات اوکراین بیل میزنن .