2789
عنوان

چرابیدارین

1760 بازدید | 142 پست

خودم دیشب از سرکار اومدم انقدر خسته بودم ساعت ۷ شب خابیدم شامم نخوردم تا الان ساعت ۵ صبح بلند شدم دیدم شوهرم شام خورده ظرفاشو نشسته پاشدم اونارو شستم و خونه رو مرتب کردم امروزم تعطیلم الان ب شوهرم گفتم بره نون بربری بگیره برام بیاره ک صبحونه بخورم😋🥲😎😂

تو راهم دارم میرم سرکار

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پاشدم نماز خوندم

گوشی رو برداشتم الان دیگه خوابم نمیبره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خداقوت گلم😉🥰شغلت چیه

ممنون عزیزم همچنین😍

پشتیبان سایت یه اداره دولتی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

ساعت پنج پاشدم ناهار پختم دوش گرفتم وسایل پسرمو‌آماده کردم الانم دراز کشیدم منتظرم ساعت هفت بیدارش ک ...

مثل همیم فقط با این تفاوت بچه من بزرگه پرستار دیگه نداره

سلامتی و خوشبختی دخترم
مثل همیم فقط با این تفاوت بچه من بزرگه پرستار دیگه نداره

خوش بحالت پسرمن دوسالشه چند روزه هرچیم میخوره کهیر میزنه دکترم فقط یه شربت داده و یه لیست از چیزایی که نباید بخوره، موندم چی بدم به طفلی 

شبها نمیتونم بیخواب باشم..ولی همیشه از صبح بیدارم..هیچ وقت صبحها خوابم نمیگیره....ولی ظهرها باید بخو ...

عزیزم خواب ظهر رو از عادت بنداز شب زود بخواب

سلامتی و خوشبختی دخترم
خوش بحالت پسرمن دوسالشه چند روزه هرچیم میخوره کهیر میزنه دکترم فقط یه شربت داده و یه لیست از چیزایی ...

خدا حفظش کنه وای گلم چقدر سخته برات فدات شم

سلامتی و خوشبختی دخترم