2789
عنوان

مادر ناکافی

139 بازدید | 14 پست

اصن نمیدونم چی بگم هم ارومم هم قرار ندارم ،بچه هام ۱ساله و ۵ساله هستن هرشب میگم کاش بزرگ نشن من این کارو نکردم براشون اینارو نخریدم وای بچگی نکردن کوچیکه حالا فرصت داره ولی بزرگه داره میرسه ب ۶...همه جا سن بازی بچه بچگی بچه میگن ۳تا ۶ سال اوجشه...پسرم تنها بزرگ شد کم پارک بردیم بخاطر شرایط اب وهوا الرژی ک داشت 

سخت بزرگ شد شبای خییییلی زیادی بدخواب بود ازنوزادی ک کولیک و گریه و ۲سالگی خیلی شیطون خرابکار تازه خوب شده...

روزا میگم کاش بزرگ شه اذیت نکنه خونه رو بهم نریزع شبا غصم میگیره میگم ن بزرگ نشو کاری نکردم برات 

خیلی حس بدیه مادر ناکافی بودن من دست تنهام وقت نمیکنم تابیدارمیشم ۱۰صبح فقط سرپام ک گوچیکه جای خطرناک نره اونم بشدت تواشپزخونه گیرمیده میخواد تی وی و بندازه نمیتونیم ب دیوار نصب کنیم

داعم باید چیزی بیارم سرگرم شه بذاره کاری بکنم جفتشون حالت بیش فعالی دارن ولی دوس داشتم ابرقهرمان بودم از۶صبح کارامو میکردم بعدش فقط بازی باهاشون

اخه کوچیکه نمیذاره یکسره بخوابم هر ۱ساعت و نیم ۲ساعت بیدارم میکنه صبحها مجبورم ازهمون ۱ساعت خوابم استفاده کنم تاکل روز سرحال باشم تاشب باید مراقبشون باشم ،بزرگه نمیفهمه این بچست داعم میخواد یجور اذیتش کنه گریشو درمیاره کوچیگه هم هراسباب بازی داداشش برداره میخواد و گریه میکنه

دوس داشتم دوران بچگیشون قشنگ بگذره ولی کیفیت نداره میدونم بعدا غبطه میخورم 😪چون دیگ بچع نمیخوام بیارم نمیتونم ،دست تنهایی خییلی سخته چجور برم ازمایش و ...بارداری اشپزی ..گریه های نوزاد ...نمیدونم منظورمو میفهمید یا نه ،خودم بچگی جالبی نداشتم حسرت خ چیزا رو دلم موند دوس دارم بچه هام اینجوری نشن ولی نمیشه خیلی گرونیه 😪از ی طرف دیدین اکثر یچع ها تو رفاهن همه مدل لباس شهربازی میرن هرهفته ،شوهر من کارمنده حقوق بگیره نمیتونه نمیرسونه ...بزرگه ینی داره متوجه میشه بضی چیزا نمیتونیم بخریم براش بخاطر پولشه خ دردناکه شوهرم خیلی بی سیاسته اصن هیچی بلد نیس از بچع بزرگ کردن فکر گرده هرجور مادرش بزرگ کرده درسته البته ب زبون اورد ک نمیخوام مثه خودم توحسرت باشه ولی نمیشه همه چی گرونه تک فرزند هم اخه خوب نبود ...بضی تک فرزندا ب روشون نمیارن اذیتن منم فکر میکنم اشتباه کردم یکی دیگ اوردم حق زندگی از بچه اولم گرفتم ،،مثلا اسباب بازی های ارزون براش میخریم یا هفته ای ی بار خانه بازی میبره شوهرم شهربازی سربسته خییلی بیخود و گرونه ی بازی ۱دقیقه ۵۰هزار تومن کارتشو باید ۱میلیون شارژ کنی...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به خودت سخت نگیر من عصر دخترم و از مدرسه آوردم با دوستش باهم برن کلاس 

دو باره بردم کلاس برگردندم خونه یکم موندن مامان دوستش اومد بردش .فردا هم قراره برن پیست دوچرخه سواری ....

همش در خدمت این بچه هستم یعنی از پا افتادم 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

همین که بفکرشون هستی یه مامان عالی هستی و نگران نباش بچه هات خیلی خوشبختن که سایه پدرمادر روی سرشون هست همون خانه بازی واسباب بازی ارزون کافیه ولخرجی و بریز بپاش بچه رو لوس بی ادب میکنه دوران بچگی گذراست بنظرم اینده مهمه دوران جوانی وازدواج انشالله توی همه دوره های زندگی موفق باشن درکنار شما وباباشون دیگه هم الکی غصه نخور همه چی عالیه احسنت

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
؟؟؟؟؟؟

والا منم هنگ کردم...

همین الان جفتشون دارن وول میخورن ک بیدارشن ..

خواب و راحتی و ازم میگیرن ولی باز دلم براشون کبابه ک من هیچ کاری نمیکنم....نمیدونم مثه من پوست کلفت بشن از ناملایمتی روزگار یا هرچی بخوان بخریم لوس میشن..اخه مردم میخرن همه کلاسا میبرن بچه هاشون

همین که بفکرشون هستی یه مامان عالی هستی و نگران نباش بچه هات خیلی خوشبختن که سایه پدرمادر روی سرشون ...

ممنون از دلگرمیت اخه دور و بریامون میتونم بگم بجز فامیل شوهرم فقط بچه های فامیل خودم تو رفاه کاملن اما فامیل شوهرم چون اینجا نیستن این بچه چشمش دوستاش و بچه های فامیل منو میبینه دوس ندارم کمبودحس کنه ،درسشم ک چی بگم پیش دبستانی نیمه اولی تمرکزش پایینه دنبال بازیه میگم دیگ کم بازی کرده شاید باید هرروزز میبردم پارک بدوعه خسته شه اما نشد حامله بودم ۳سالگیش پارسالم ک نوزاد داشتم امسالم هواسرده تابستون میشه۶سال شاید هنوز فرصت باشه کوچیکع هم میشه۲سال بهتربتونم بازی کنم باهاشون

ن چرا من براش داداش اوردم دیگ ،منظورتو نمیفهمم اون بچست چی میفهمه راه زندگی و ‌‌‌‌‌..

عزیز نمیدونم به روح اعتقاد داری یا نه ولی ما همه انتخاب کردیم کجا و با چه شرایطی وارد این دنیا بشیم پس اگر تو خانواده ای بزرگ شدیم که ایراداتی داره یا کمبودهایی داره و  یا حسن هایی داره انتخاب شده ی خودمون هست و کسی مقصر نیست ما فقط میتونیم برای خودمون و  زندگی خودمون ناجی باشیم خیلی جاها اشتباه میکنیم که مسئول همه آدم ها ما هستیم و باید برای همه اطرافیان کاری بکنیم این حتی برای بچه هم صدق میکنه 

ممنون از دلگرمیت اخه دور و بریامون میتونم بگم بجز فامیل شوهرم فقط بچه های فامیل خودم تو رفاه کاملن ا ...

نه عزیزم این چیزا اصلا مهم نیست بچه های شما خوشبخت واقعی ان خدا رو شکرکن

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
عزیز نمیدونم به روح اعتقاد داری یا نه ولی ما همه انتخاب کردیم کجا و با چه شرایطی وارد این دنیا بشیم ...

ب روح اعتقاد داری باحال بود🤣😂اره دیگ هرکاری کم کاری کنه خودش میدونه و خدای خودش من ک از جیب کسی نمیزنم حتی شوهرم کمترین ضروری ترین چیزها ازش میخوام دنبال مد و ژل و فیلر ..اینا ک پرخرجه نیستم ک بگم از خرج بچم زدم ،لعنت ب این روزگار گرونی و تحریم هردهه یجور اذیتیم قدیم یجور الان یجور