2777
2789
عنوان

چرا برای خریدن زمین باید پول بدیم

242 بازدید | 16 پست

زمین مگه برای همه ی انسان ها نیست؟  خونه و ساختمون و ماشین و لباسو خوراک زحمت و تلاشه انسان رو میخواد برای اینکه به وجود بیاد. برای همین ما به زحمت انسان پول میدیم ولی زمین که مال خداست مثل آب دریا مثل سنگ مثل اکسیژن که بشر هیچ زحمتی برای به وجود اومدنش نکشیده. 

چرا نمیذارن آدما یه تیکه از زمین بی صاحاب تو جنگل یا کویر و...  رو بردارن و برای خودشون توش خونه بسازن؟  و اگه مسئولین بفهمن خونه رو،  روی سر اون بدبخت بی خانمان خراب میکنن؟  

دقیقا 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساسی بخوام بگم باهات موافقم

ولی همین جنگل و کویر و کوهستان و دریا نباید از بین بره با ساختمون سازی

کاش میشد دولت از زمین های خودش به نیازمندا بده):

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

احساسی بخوام بگم باهات موافقمولی همین جنگل و کویر و کوهستان و دریا نباید از بین بره با ساختمون سازیک ...

خب اصلا کی این زمین ها رو به دولت داده!؟ 

ما دادیم یا خودشون دزدیدن؟  

تقرین بابام تعریف میکردم قدیم مدیما توی شهر ما اصن کسی برای زمین پول نمیداد میگفتن هر کی ی زمینو اباد کنه ینی خونه ای انباری چیزی بسازه برای اونه 

ما گرگانیم بعد گذشت و گذشت همین رویه ادامه میدادن حتی کسایی ک کوه ویلا دارن هیچکدومشون پول ندادن برای زمینش 

بعد هرج و مرج شد ما گرگانیم بین بومی ها و مهاجرا 

مهاجرا اباد میکردن میگرفتن برای خودشون کلی دعوا و درگیری و خون و خونریزی شده بوده این داستانی که میگم بابام میگ مال دهه سی چهل زمان پدربزرگم اینجوری بوده

هزار تا دلیل داره،یکی از دلایلش هرج و مرج میشه و هر کسی میخواد ادعا کنه اینجا مال منه،یکی دیگش منابع، فرض کن هر کی بخواد یه قسمت از بقول شما جنگل و کویرو برداره شروع کنه با ساختن،کم کم جنگل نابود میشه،جنگل نابود شه درخت از بین میره درخت از بین بره اکسیژن و الودگی ...همه چی به هم گره خورده ...خیلی چیزای دیگم هست طولانی میشه

هر قومیتی دوس نداره یکی بیگانه بیاد خاکش بشه مال اون بابام میگ مثلن ی ارمنی میومد گرگان دعوا ک اینجا مال منه بومی ها بهش نمیدادن و حالا به هر دلیلی بیگانه میدونستنش حتی اون زمانا شنیدم بین ترکمن ها کتولا جنگ شده بود خونه اتیش میزدن 

خب اصلا کی این زمین ها رو به دولت داده!؟ ما دادیم یا خودشون دزدیدن؟

یه سریشو دولتا میخرن،یه سری مصادره ای یه،یه سری بجای بدهی های مردم برمیدارن

اووووو انقدر از این زمینا زیاد هست

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

هزار تا دلیل داره،یکی از دلایلش هرج و مرج میشه و هر کسی میخواد ادعا کنه اینجا مال منه،یکی دیگش منابع ...

اخه زمین قدیم بابابزرگامون تو روستاهای شمال زندگی میکردن خیلی از زمینا رو برای خودشون برمیداشتن و هیچوقت زمین برا دیگران کم نمیومد 

اخه زمین قدیم بابابزرگامون تو روستاهای شمال زندگی میکردن خیلی از زمینا رو برای خودشون برمیداشتن و هی ...

خوب اونموقع جمعیت مثل الان نبود،چه بسا اگه اون کارها انجام نمیشد الان کشور ما جای قشنگتری بود،قدیم تکنولوژی نبود توقع کم بود،طرف زمین و برمیداشت اباد میکرد نه ویران ،زمین کشاورزی کشاورزی میکرد نه ویلا،نسل های بعدی به علاوه تکنولوژی و زیادخواهی شروع کرد به تخریب و ساخت ویلا و شهرک و ‌....

خوب اونموقع جمعیت مثل الان نبود،چه بسا اگه اون کارها انجام نمیشد الان کشور ما جای قشنگتری بود،قدیم ت ...

چی چیو زیاده خواهی 

ما یه دونه خونه نداریم و مستاجریم. 

اگرم زیاده خواهی بوده از ما نسل جدید نبوده از همین سیاستمدارا بوده که همه مال نسل چهل و سی و بیستن که حریصندارن کل ایرانو میخورن نمیذارن یه خونه ازش به ما دهه هشتادی ها برسه. 

نسل های قدیم والا الان خونخوار تر شدن. شایدم عقده ی مظلومیتشون تو جوونیشونو دارن سر نسل ما خالی میکنن

اگر این جوری بود که دیگه به هیچ وجه امکان نداشت به دهه هشتادی ها خونه برسه 😁 قبل ما ها برداشته بودن رفته بودن و به ماها چیزی نمیرسید 

تو محل ما میگن قدیما اینجوری بوده که بومی ها سنگ پرت میکردن تا هر جا که سنگ میرفت میشده زمینشون 😁 الان همون ها بچه هاشون کلی ثروتمند هستن چون الان زمین ها ارزشمند شده ولی اون موقع ها هیچ ارزشی نداشته

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️