2777
2789

خودم کم استرسی هستم و وسواس فکری دارم رفتم دکتر بدتر شدم قرار بود جواب سونو آزمایش غربالگری اولمو نشون بدم بعد دکنر اولش راجع به اون هیچی نمیگفت فقط نگاه میکرد می‌نوشت تو پروندم بعد آخر خودم پرسیدم مشکلی نداره عدد ان تی گفت آره خوبه مشکلی نداره ولی برای اینکه خیالت راحت بشه میخوای سلفری بده هزینش چهار پنج تومنه 

عدد ان تی من ۲.۵ هست 

از طرفی از دکتر ک اومدم به شوهرم گفتم بریم بدیم فردا سلفری گفت نه نمی‌خواد دکتر گفته نیازی نیست انقدر بهش اصرار کردم آخرم گفت نه ول کن خودتم بکشی نمی‌خواد سلفری بدی

از طرفی من دارم از استرس میمیرم اینجوری نمیدونم چکار کنم دارم دق میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عدد ان تیم این حدودا بود سلفری انجام دادم،هزینش بالاس ولی انجام بدی بهتره خیالتون راحت میشه 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
منم عدد ان تیم این حدودا بود سلفری انجام دادم،هزینش بالاس ولی انجام بدی بهتره خیالتون راحت میشه

خودم می‌خوام انجام بدم اما شوهرم میگه نمیخوادت راضی نمیشه خودم هم پول ندارم برم 

چند بودی

دقیقا یادم نیست همین دو و خورده ای بود فکر کنم،شما چند سالتونه؟

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
خودم می‌خوام انجام بدم اما شوهرم میگه نمیخوادت راضی نمیشه خودم هم پول ندارم برم

یه دکتر دیگه هم نشون بدید همسرتم با خودت ببر،دکترم به من گفت میتونی انجام ندی اما انجام بدی خیلی بهتره 

همسرتو ببر دکتر براش توضیح بده.قبلش با دکتر هماهنگ کن

دوتا دکتر رفتیم خب جفتشون میگن آزمایشات سونوت خوبه ولی اگر بخوای این کامل تره خیالت راحت تره 

شوهرم میگه وقتی میگه خوبه چرا الکی اونو انجام بدیم سه روزه کارم گریس