2777
2789
عنوان

مهاجرت 🙋‍♀️🎀💜

328 بازدید | 20 پست

سلااام🎀🙋‍♀️

پارتنرم قصد مهاجرت داره 

افتاده دنبال کاراش و خانوادشم کمکش میکنن و اوکین که بره 

فقط نظر منم میخواد چون میخواد با هم بریم و میگه اگه نیای کلا ولش میکنم 

از اونطرف منم میدونم رفتن براش هم از نظر کاری بهتره هم شرایط زندگی و روحیش

اما خودم فعلا مهاجرتو دوست ندارم 

نمیدونم چیکار کنم اصن

خیلی هم دوست داریم همو 

دلم نمیخواد جدایی بیفته 

شما باشید چیکار میکنید ؟

میتونین ماهی صدام کنین🎀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش من جای تو بودم آرزومه برم پارتنرت از چه راهی میره و کدوم کشور و مدرک داره یا نه

نمیدونم واقن خیلی گیجم 

فعلا اوناشو نمیدونم 

اره گلم

ولی شاید کانادا 

امیدوارم زود به خواسته ت برسی عزیزم💜

میتونین ماهی صدام کنین🎀

میرم خب پارتنرت همراهته تنها نمی‌مونی که.

آخه خونواده م چی 

بعدش خیلی همه چی یهویی داره میره جلو

اون با خونوادش چیده 

به من حالا میگه 😑

میتونین ماهی صدام کنین🎀

نمیدونم واقن خیلی گیجم فعلا اوناشو نمیدونم اره گلمولی شاید کانادا امیدوارم زود به خواسته ت برسی عزیز ...

استارتر نمیدونی آیلتس زبان چند گرفته پارتنر تون 

ولی چه پارتنر خوبی قدرش رو بدون چرا پارتنر های ما آنقدر افتضاح از آب در میان خخ

منم پارتنرم قصد مهاجرت داره کاراشم شروع کرده، به نظر من خیلی هم خوبه تو هم باهاش برو ، دیگه چی از ای ...

چه خوب گلم بسلامتی

توام میری باهاش ؟

من راستش خیلی گیجم

دلتنگی و خونواده و اینکه خب برم چه کنم

اذیتم میکنه :(

میتونین ماهی صدام کنین🎀

آخه خونواده م چی بعدش خیلی همه چی یهویی داره میره جلواون با خونوادش چیده به من حالا میگه 😑

ولی استارتر انگار الان شرایط نداری خب اگه نداری و وابسته ای اونجا خیلی خیلی برات سخته دور از جون ممکنه افسردگی بگیری چون روحیه آدما فرق داره الان من میگم خیلی مهاجرت خوبه ولی خب شاید روحیات ما متفاوت باشه برا شما خیلی سخت باشه اگه واقعا وابسته ای اونجا خیلی برات سخت میشه خیلی زیاد 

چه خوب گلم بسلامتیتوام میری باهاش ؟من راستش خیلی گیجمدلتنگی و خونواده و اینکه خب برم چه کنماذیتم میک ...

اره البته هر کدوم جدا اپلای میکنیم چون رشته‌هامون یکیه، تحصیلی میریم. ولی یه شهر و یه کشور میخوایم بریم. خانواده که خب بعد چند وقت میبری پیش خودت. چند سالته؟ پارتنرت تحصیلی میره یا کاری؟ 

استارتر نمیدونی آیلتس زبان چند گرفته پارتنر تون ولی چه پارتنر خوبی قدرش رو بدون چرا پارتنر های ما آن ...

راستش نمیدونم اونو گلم

چن وقته قهریم و سرسنگین😑

نه بابا اینم همچین اوکی نیس 😭😅

دهنمو سرویس کرده با کاراش از بس قهر و آشتی کردیم خستم

انشالله خوشبخت شی عزیزم و به خواسته هات برسی❤💋

میتونین ماهی صدام کنین🎀

ولی استارتر انگار الان شرایط نداری خب اگه نداری و وابسته ای اونجا خیلی خیلی برات سخته دور از جون ممک ...

اره عزیزم همینطوره 

خودمم بهش فکر کردم 

احتمالشو میدم نتونم اصن 😑

میتونین ماهی صدام کنین🎀

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز