2789
عنوان

مگه میشه اخه

83 بازدید | 13 پست

یه استاد هست تو دانشگامون عاشقم شده سنش نزدیک ۵۰میشه قاضی بوده قبلا خیلی قبلنا ادم کله گنده ای بوده

الانم وکیله دست از سرم برنمیدارم اون روز جلومو تو دانشگاه گرفته بود میگفت به روح پدرم قسم من اصلا جز تو عاشق نشدم دلمو کسی اینجوری نلرزونده 

واقعا اصلا موندم به این رفتاراش بخدا

خودشم یه ادم کله گنده مثل این که الان وکیله قبلا قاضی بوده😐

اخه واقعا چرا چند ماهه درگیره منه؟این خودش اگه بخواد خیلیا میان سمتش بخاطره مقام و جایگاهیی که داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یعنی من انقد واقعا خاصم که یه ادم با این جایگاهش هی داره میگه دوست دادم عاشفتمبابا طرف قاضی بوده ...

شماره باباتو بده بگو منم ازتون خوشم اومده برای خاستگاری با ایشون هماهنگ کنید

اگه واقعی بود ک میگیره

اگه دلیل و فلان آورد توجیه کرد، بدون کثافتع

لایک نکن لطفا😬
شماره باباتو بده بگو منم ازتون خوشم اومده برای خاستگاری با ایشون هماهنگ کنیداگه واقعی بود ک میگیرهاگ ...

حب اصلا به فرض قصدشم سو استفاده باشه

اخه چرا منی که چند دفعه جواب رد بهش دادم؟

یعنی خدایی با این جایگاهش خیلیارو میتونه تور کنه

حب اصلا به فرض قصدشم سو استفاده باشهاخه چرا منی که چند دفعه جواب رد بهش دادم؟یعنی خدایی با این جایگا ...

خب شاید واقعیه قصدش

تو ک بارها ردش کردی ایندفعه همینکار کن

لایک نکن لطفا😬
خب شاید واقعیه قصدشتو ک بارها ردش کردی ایندفعه همینکار کن

به هر کی میگم جا میخوره میگه طرف خیلی کله گندست چجوری اخه دلشو بردی😐

چرا اخه براشون سخته باور کردنش

به هر کی میگم جا میخوره میگه طرف خیلی کله گندست چجوری اخه دلشو بردی😐چرا اخه براشون سخته باور کردنش

ی قاضیه دیگه😂😂دامادمون با پیژامه چارخونه که تا بالای نافش داده روی زیرپیراهن نازکش، قاضی گله گندس😂😂😂

لایک نکن لطفا😬