2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خوشبحالم،،اینکه تنهام خوشبحالم🥲

نه این که الان دغدغه ت اینه یکی باشه باهاش حرف بزنی من چی بگم 😭😭 کلی درس باید بخونم تا صبح بیدار بمونم برای کنکور لعنت به این زندگی من برعکس عاشق تنهایی هستم ولی نه درس تنهایی خوش بگذرونم که الان نمیشه هعی

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

نه این که الان دغدغه ت اینه یکی باشه باهاش حرف بزنی من چی بگم 😭😭 کلی درس باید بخونم تا صبح بیدار ب ...

واییییی خوشبحالتتت من خنگم الان باید درس بخونم

ولی پایبند نیستم...الانم اگه اینجام برای فرار از درسه😭😭خوشبحالت میتونی پایبند باشی و بخونی

برنامه هم دارم ولی خیلی خونسردم

نمیتونم ساعت مطالعه رو بالا ببرم😭

واییییی خوشبحالتتت من خنگم الان باید درس بخونمولی پایبند نیستم...الانم اگه اینجام برای فرار از درسه� ...

منم با برنامه مشاور پیش میرم خوبه 🥲ولی خستمممممم خیلیییی الان دارم استراحت میکنم داشتم روان و تاریخ و جغرافیا می‌خوندم مغزم الان هنگ کرده از حجم زیادشون🥲🥲🥲باید بخونی و گرمه قبول نمیشی همین یه جمله کافیه بگو اگه بخونم چند ماه دیگ کنکور قبول میشم راحت ولی اگه قبول نشی بدبختی ها شروع میشه و سرکوفت ها موفق باشی 🥲♥️

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

منم با برنامه مشاور پیش میرم خوبه 🥲ولی خستمممممم خیلیییی الان دارم استراحت میکنم داشتم روان و تاریخ ...

خییلی درست میگی عزیزم

افرین به ارادت،لایق موفق شدنی شما

امیدوارم بتونم محکم بخونم

منم فیزیک و ریاضی پدرمو دراورده

ولی از فردا حرفای تورو تو ذهنم پلی میکنم بلکه به خودم بیام

ممنونم🥲🌱❤️