2777
2789
اگه بتونم خیلی خوبه ولی میدونی چرت و پرت نمیگم مثلا دوستم که ارایشگره همیشه میگه بیا چون تو هستی حو ...

مث يکي از دوستاي مني.اون خوبيش اينه بانمکم هس همش ميخنديم از دستش.يه روز نياد سر کلاس همه سراغشو ميگيرن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دوست داشتم پرحرف و شلوغ میبودم.

تو جمع اصلا هیچ حرفی به ذهنم نمیرسه واسه گفتن. چون کم حرفم خیلیا که شناخت ندارن فکر میکنن خودمو میگیرم یا کلاس میذارم :( ولی اصلا اینطوری نیست

ن اصلا موافق نیستم ادمای کم حرف اتگار خودگیرتر هستن...اصلا انرژی ندارن باهاشون جایی بری خوش نمیگذره ...

میدونی یه مشکل دیگه هم که هست خانواده شوهرم کم حرف هستن به غیر از شوهرم  یکم اذیت میشم از این لحاظ 😆😆😆

این اخلاق به نظرم اصلا خوب نیست.منم دلم میخاد همش حرف بزنم.اگه کسی حرف نزنه دلم میگیره.ولی دیگران فکر میکنن من وراجم.خیلی حرف میزنم.دوست ندارم بقیه در موردم بگن اه چقد حرف میزنه سرمون رفت.ولی واقعا دست خودم نیست ادمارو میبینم از خود بی خود میشم.البته فامیلها.و البته حسنی که دارم تا حد ممکن مسایل مهم و خصوصیمو نمیگم.فقط از در و دیوار حرف میزنم.که خیلی بده.خدا کنه منم کم حرف بشم.اصلا بزار همه بگن خودشو میگیره.