2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحالت کاش من مثل توبودم عاشق ادمای پرحرف وپرانرژی ام  منم دوس دارم اینجوری باشم ولی کم حرف ...

خیلی بده نمی تونی جلو خودتو بگیری که حرف نزنی اگه پرحرف و شلوغ باشی 

دوستدارم آروم باشم 

کل زندگیمم تعریف میکنم 😐😐😐😐😐 عکس شخصیتای زندگیمم نشون میدم 😐😐😐😐

ی زمانی تو مجازی ب جنسیت ادما شک میکردیم الان باید ب ادم بودنش شک کنیم...وقتیکه حرف از صداقت میشه صدا قطع میشه:/
قبل اينکه حرف بزني با خودت فک کن الان لازمه من اينو بگم؟ بعدا پشيمون نميشم.. کم کم ناخودآگاه خيلي چ ...

اگه بتونم خیلی خوبه

ولی میدونی چرت و پرت نمیگم مثلا دوستم که ارایشگره همیشه میگه بیا چون تو هستی حوصله ام سر نمیره 

منم مثه شمام عزیزم . فک نکنم خوب بشیم . فقط شما از من جلوتری که با سند و مدرک حرفتو میزنی . امثال ماها ویژگی خوبشون اینه که همیشه میتونن مجلس رو بگردونن و حرف جدید تو چنتشون هست . وای چقدحرف زدم .

هیچ  
احساس میکنم خانما ی کم حرف با کلاس تر هستن تا پر حرفا 

نه اتفاقا برعکس . زنداداشم کم حرفه بهش خیلی تو فامیل تیکه میندازن . مثلا میگن چرا خودتو میگیری ، بیا قاطی ما شو ولی واقعا نمیتونه . مام خانوادگی پر انرژی بیچاره شده از دستمون .

هیچ