good_world مدیر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3930 عنوان بوس | مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 24 پست بوس به همهتون... به همه دروغگوها و خلافکارا و مهربونا و زنها و مردها و دو رو ها و خوشتیپها و محصلها و شاغلا و بیادبا و باشخصیتها دانشجو 1403/08/23 | 23:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10367 بوس به خیانتکارا نه دیگه خراب کردی همه خوبن الا خیانتکارا 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
۱۶۵۸ عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 3067 یهبوسمبهاوناستاترهاییکهوقتیتوی تاپیکشونفحشتمیدن سریعتاپیکروقفلمیکننغرورتودوست دارمدلاور😂😘😘😘😘 Grow in slience🥂🧸
good_world مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3930 یهبوسمبهاوناستاترهاییکهوقتیتوی تاپیکشونفحشتمیدن سریعتاپیکروقفلمیکننغرورتودوست دارمدل ... یه عده هم هستن تاپیک جدا گونه میزنن یه نفر رو تگ میکنن و میشورن میذارنش کنار یه بوسم به اونا دانشجو
good_world مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3930 نه دیگه خراب کردی همه خوبن الا خیانتکارا بوس به همهی آدمای بد و همهی آدمای خوب. دانشجو
۱۶۵۸ عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 3067 یه عده هم هستن تاپیک جدا گونه میزنن یه نفر رو تگ میکنن و میشورن میذارنش کنار یه بوسم به اونا اخگفتی اون دسته از دلاورهارویادم رفت یه ماهم به شما Grow in slience🥂🧸
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6408 بیوت رو خودت نوشتی یا برای جاییه؟ کدوم قسمتشو؟ در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
good_world مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3930 کدوم قسمتشو؟ از بعد از جملهی مریم امیرجلالی دانشجو
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6408 از بعد از جملهی مریم امیرجلالی نه خودم ننوشتم در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
good_world مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 3930 نه خودم ننوشتم میشه بپرسم از کجاست؟ از کتابیه؟ دانشجو
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6408 میشه بپرسم از کجاست؟ از کتابیه؟ از صادق هدایت در نامهای به شهید نورایی در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...