2777
2789
عنوان

ترک سیگار

208 بازدید | 23 پست

حدود یک سال و نیمه که سیگار میکشم بخاطر سخت‌گیری‌های مامانم مجبور شدم پاد بگیرم متاسفانه امروز اونم ازم گرفت!!

اصرار داره که ترک کنم اما واقعا دوستش دارم این لنتی رو😕

اگه بخوام بعنوان یک چالش بهش نگاه کنم که انگار میخام بزرگترین چیزی که بهش وابسته‌م رو کنار بذارم حتما میرم تو دلش و انجامش میدم و میذارم کنار!

مشکل اینه من خییییلی دوستش دارم😂

کسی تجربه ای مث من داره؟

من دارم

منم سختگیره

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارممنم سختگیره

ببین گریییییه‌م گرفته دیگه!!! ۲۵ سالمه مدااام میاد تو اتاقم وسایلمو چک میکنه هرموقع یه چیزی می‌بینه داد و هوار راه میندازه

بخاطر اینکاراش سیگارو گذاشتم کنار یه پاد خریدم سه میلیون ماهی یه تومنم پول سالت میدم، امروز یهویی اومد تو اتاقم دید دستمه گرفت برد هرچی میگم پس بده نمیده گفت انداختمش دور!!!! رسما دارم سکته میکنم ! 

ببین گریییییه‌م گرفته دیگه!!! ۲۵ سالمه مدااام میاد تو اتاقم وسایلمو چک میکنه هرموقع یه چیزی می‌بینه ...

پس جنایتای مامان منو ندیدی ک چیکار باهام کرده...

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است.