2789
عنوان

زیست دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 46 پست
چند تا نکته بهت بگم از الان که دهمی گوش کن که دوازدهم مثل چی نمونی تو گلاول اینکه ۷ ساعت یه درس خوند ...

برای شروع تست زدن یهو نرو سراغ کتاب تست سطح بالا

برای تست اموزشی از کتاب اسون شروع کن و بعدا که کامل یه کتابو زدی برو سراغ منبع سخت تر

عادت هم کن که هزار تا کتاب نخری چون فقط دورت رو شلوغ میکنی و اخرش میبینی نصفشون سفیدع

از هر درس یه کتاب خوب بگیر و همون یه کتاب رو کامل و دقیق تستاشو بزن و مرور کن

فقط برای زیست تاکید میکنم فقطططط زیست دوتا منبع با دوتا سطح متفاوت داشته باشی کافیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از راهنمایت ❤😘

اینا همه چیزاییه که تجربه خودمه

که البته همه مشاور ها میگن اما من باور نمیکردم تا اینکه خودم کنکور دادم و نتیجش خوب نشد

الان اینا رو اگر گوش کنی و انجام بدی قطعا اخرش نتیجه خوب میگیری اما اگر وسواس و کمال گرایی به خرج بدی فقط درجا میزنی و اخرش میمونی پشت کنکور

[QUOTE=360431773]۱۲ متر اتاق ام هست همش شده کتاب کمک درسی خیلی سبز و مبتکران و گاج و نشرالگو و ........  وقت نم ...[/QUOTا

الان دهمی وقتت ازاده یا فقط از یکی درسنامه بخون یا فیلم اموزشی ببین حدس میزنم امتحانت از فصل گوارش بوده

این فصل به خودی خود سنگین هست باید انقدر تست بزنییییی تا حرفه ای بشی

دانشجوی دکترای عمومی

اینا همه چیزاییه که تجربه خودمهکه البته همه مشاور ها میگن اما من باور نمیکردم تا اینکه خودم کنکور دا ...

متاسفانه من از اون ادم هایی هستم که خیلی زود انگیزه ام رو از دست میدم 😢😭

میدونی از یه مقطع رفتی به یه مقطع دیگه افت تحصیلی خواهی داشت نمره هات کم میشن سخت تر میتونی نمره بگیری دیگه اون خوندن تو راهنمایی جواب نمیده خیلی خیلی خیلی خیلی باید زیستو دقیق بخونی 

اصلا ناامید نشو بجاش بیشتز تلاش کن

متاسفانه من از اون ادم هایی هستم که خیلی زود انگیزه ام رو از دست میدم 😢😭

ببین اینو از همین الان اصلاح کن و با خودت کنار بیا که مسیر بالا و پایین داره

ییار یه امتحان رو عالی میدی یبار یکی رو افتضاح

بعدا اگر ازمون بخوای بدب این اتفاق زیاد میوفته

اما باید تحمل کنی و تلاش کنی برای بهتر شدن

باید صبوری کنی تا پیشرفت کنی

زود انگیزتو از دست بدی که به وسط سال نرسیدخ به خودت میای میبینی وای همه نمره هام داره میشه زیر ۱۰

فقط بخاطر یه امتحانی که اول سال بد دادی نباید یه مسیر طولانی و پر پیچ و خم رو ببری زیر سوال،البته این همون کمال گرایی خودمونه که اگر الان روش کار نکنی موقع ازمونا پدرت درمیاد

نمیخوام هی جملاتمو تکرار کنم اما اگر بخاطر هر امتحانی بخوای اینجوری بشی فقط درجا میزنی و بهتر نمیشی هیچوقت

فقط از یکی از کمک درسیات فعلا استفاده کن درسنامشو بخون و تستاشو بزن

۲۰ تا کتاب کمک درسی دارم فقط همه کتاب های اختصاصی هستن هر کدوم ۸۰۰ یا ۹۰۰ صفحه هستن 

نمیدونم کدومشون خوبه که فقط اونو بخونم مشکل اینه 😂

۲۰ تا کتاب کمک درسی دارم فقط همه کتاب های اختصاصی هستن هر کدوم ۸۰۰ یا ۹۰۰ صفحه هستن نمیدونم کدومشون ...

برای زیست دهم خیلی سبز خوبه نشرالگو هم خوبه

دانشجوی دکترای عمومی

برای زیست دهم خیلی سبز خوبه نشرالگو هم خوبه

متاسفانه از خیلی سبز زیست هزارتا کتاب دارم

اصلا نمیدونم چکار کنم 

این همه کتاب رو چکار کنم همش هم دارن برام کتاب میخرن هر دوماه هم ۵ تا کتاب برام میخرن 😢😭

متاسفانه از خیلی سبز زیست هزارتا کتاب دارماصلا نمیدونم چکار کنم این همه کتاب رو چکار کنم همش هم دارن ...

عزیزم چند تا کتاب خریدن هزینه اضافه است

بخدا نمیرسی همرو بزنی اخرش همه سفید میمونن

یکی بخر اونو که کامل زدی بعد دومی رو بخر

زیست منبع اول خیلی سبز منبع دوم ایکیو 

فیزیک یا میکرو نقره ای یا نشر الگو

شیمی مبتکران

ریاضی مهر و ماه