2789
عنوان

زیست دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 46 پست
حالتو درک کردم منم گفتم که احتمالا بخاطر وسواس خوندنت کیفیت نداشت نگران نباش کم کم اوکی میشی چجوری ب ...

از کل فصل گوارش امتحان داشتیم 

۷ ساعت که خوندم فقط کتاب رو تموم کردم و نمونه سوال هم داخل گوشی حل کردم و بعد رفتم سر امتحان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1. هفت ساعت زیست خوندن بجز شب امتحان نهایی اشتباههتو باید در طول هفته بخونی ن شب امتحان2. امتحان قبل ...

دبیرمون پدرمون رو دراورده 

اه فقط سال دیگه باید برم فرار کنم که چون سال دیگه فیزیک هم میخواد درس بده 😂

۱۲ متر اتاق ام هست همش شده کتاب کمک درسی خیلی سبز و مبتکران و گاج و نشرالگو و ........ وقت نمیکنم تس ...

خب عزیزم اشتباهت همینه

وسواس داری به خرج میدی توی منابع و راهت هم اشتباهه

من خودم تازه کنکور دادم 

شما یک منبع داشته باش همون یدونه رو کامل بخون

شما هزار تا درسنامه رو بخونی فایده نداره،زیست فقط متن کتاب درسی کافیه باید سوال حل کنی که مطلب برات جا بیوفته

فقط و فقط تست

اون ۷ ساعتی که خوندی ۱ ساعت کتاب و حداکثر ۱ درسنامه

و ۶ ساعت تست و نمونه سوال

دبیر زیست فیزیک درس بده؟ 😐😱

اره الان  داره میره دانشگاه مدرک تدریس فیزیک هم بگیره 😂

۲۲ سالشه معلم مون پارسال هم دبیرمون بود پدرمون رو دراورد 😂😂

اره الان داره میره دانشگاه مدرک تدریس فیزیک هم بگیره 😂۲۲ سالشه معلم مون پارسال هم دبیرمون بود پدرم ...

بالاخره نفهمیدم معلم نهم بوده معلم فیزیکه یا زیست

پس حتما پیشنهاد میکنم تا جای ممکن کلاس هارو پیچونده و از کلاس های افلاین تلگرام استفاده کنی 😂

این پنجشنبه و جمعه میخوام تست بزنم زیست

چند تا نکته بهت بگم از الان که دهمی گوش کن که دوازدهم مثل چی نمونی تو گل

اول اینکه ۷ ساعت یه درس خوندن نطلقا اشتباهه

تایمتو تقسیم کن روزی ۱ ساعت مثلا از هه دروس بخون

درسنامه برای زیست لازم نیست و فقط تست مهمه،چند تا منبع خوندن به یادگیری و سوادت هیچچچ کمکی نمیکنه و فقط داری وسواس به خرج میدی

نکته دوم اینکه از همین الان روی کمال گراییت کار کن،اگر از همین الان بخوای بخاطر یه امتحان که نمرت خوب نشده بی انگیزه بشی،اخرش هیچچچچ نتیجه ای نمیگیری

اولویتت باشه تست زیاد نه مطالعه زیاد 

الان مثلا اگر میخوای گردش مواد بخونی،شنبه رو متن کتاب رو بخون،تا جمعه فقط تست بزن،نکات شکل رو مرتب تو کتاب بنویس و بقیه نکات رو یه دفتر جدا داشته باش

باز هم بهت بگم که وسواس مطالعاتی و کمال گرایی توی درس خوندن هیچ جوره نمیذاره پیشرفت کنی و فقط با اینا درجا میزنی

بالاخره نفهمیدم معلم نهم بوده معلم فیزیکه یا زیستپس حتما پیشنهاد میکنم تا جای ممکن کلاس هارو پیچونده ...

پارسال معلم علوم نهم مون بود 

امسال دوبار مدرسه ام رو عوض کردم اومد مدرسه مون گفت دبیر زیست تون هستم 😂

الان داره میره دانشگاه برای تدریس فیزیک 

فقط سال دیگه باید فرار کنم وگرنه با فیزیک هم بدبخت مون میکنه 

بقیه بچه های کلاس مون هم میگن باید فرار کنیم سال بعدی 😂😂😂😂😂