2821
2789
عنوان

طلا مو گم کردم 😭😭😭

403 بازدید | 23 پست

صبح رفتم یدونه گوشواره میخی بیخ گوشی خریدم با پس انداز خودم شد ۵تومن 

بعد اومدم گذاشتم رو اپن رفتم سراغ کارام ظرف ها رو شستم خونه رو جارو کردم آشغالا رو جم کردم بردم انداختم بیرون 

اومدم عصر رفتم سراغ گوشواره دیدم یدونه اش نیست 

خونه رو بهم ریختم زیر و رو کردم نیست ک نیست 

پسرم میگه من کارتنش باز کردم نگاه کنم پرت شده بیرون ترسیدم دعوام کنی نگفتم 

دارم دیوانه میشم 😭😭😭😭😭😭

چقد بد قسمتت نبوده💔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای یعنی چطوری پرت شده اخه کجا پرت شده

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

برو بیرونو بگرد گولش بزن با زبون خوش ببرتت نشون بده

ببین من حتی اشغال بردم سرکوچه گذاشتم اومدم بچم اینجور گفت برگشتم اشغالمو بر داشتم آوردم خونه ریختم کشتم ولی نبود ک نبود خدایا چی کنم تورو خدا دعا کن😭😭با پس انداز خودم بود انقدر جمع کردم رفتم خریدم یک بارم ننداختمش

عزیزم پیدا کردی طلا رو؟؟ 

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷