2777
2789
عنوان

مورچه

850 بازدید | 32 پست

سلام.خانوما .خونمون سه سال ساخته از شش هفت ماه پیش همه جای خونه مورچه رژه میره نت خیلی سرچ کردم و هر چی بود امتحان کردم.فلفل دارچین میخک آبلیمو و....بی فایده بود همش آخرش یه سم مایع گرفتم شبیه شیشه پاک کن بود دور تا دور خونه رو سم پاشی کردین فقط ده پونزده روز خبری نبود باز دوباره اومدن😥😥

لطفا اگه کسی تجربه مشابه ای داره در اختیارم بگذره.درسته که جونور کثیفی نیست اما واقعا آزار دهنده شده کافیه فقط یه ریزه غذا بریزه زمین صد تا مورچه دورش جمع میشه😣

خونه مامان منم همش دارن رژه میرن. کافیه ی بیسکوییت یا پفک باز کنی رو زمین تو کاسه بزاری. یهو میبینم حمله کردن. خونشون هم ۳ سال ساخته. جوری شده که تو دستشویی هم مورچه هست. همه خوراکی ها روی میز میزارن. کلا چیزی می دونید بگید لطفا

پسرم همه زندگیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خونه مامان منم همش دارن رژه میرن. کافیه ی بیسکوییت یا پفک باز کنی رو زمین تو کاسه بزاری. یهو میبینم ...

وایی دسشویی ما هم هست.راه حلی براش پیدا نکردین؟

نمی دونم من احساس می کنم از قرنیز چوبی ها میان

ما که قرنیز سنگی هست اسم سم هم نمیدونم چه مارکیه والا از سم فروشی گرفتم سم مخصوص مورچه شبیه شیشه پاک کن هست شکلش

هر کاری کنین اونا یه جا دیگه رو ‌سوراخ میکنن میان بیرون منم از دستشون ذله شدم کم مونده مارو هم بخورن! ! 🙁

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶