2777
2789
عنوان

تازه عروسا و کهنه عروسا😂

882 بازدید | 68 پست

خوشگلای من زدم تو فاز شب یلدا

دیگه کم مونده تا به خودم بجنبم شب یلدا میشه

رسم شما چیه کادو چی‌ میدین ب داماد

میخام ی گوشه از سالنو تزئین کنم پرده بزنم جلوشم‌ مثل سفره عقد بچینم ب نظرتون خوب میشه؟

لباس چی بپوشم ارایشگاه برم؟

اولین شب یلدایی هست ک قراره دعوت کنیم

باید شامم بدیم؟

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

من شب یلدا عروسیمههه

اره عزیزم خوب میشه منم تزیین کردم مثه سفره عقد البته کسی رو اوردم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
من شب یلدا عروسیمههه اره عزیزم خوب میشه منم تزیین کردم مثه سفره عقد البته کسی رو اوردم

چقد هزینه کردی منم عرضه ندارم فک کنم کسی رو باید بیارم😆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباس یه پیراهن قرمز خوشگل بگیر..ارایشگاهم منم رفتم..کادوهم برای داماد.شلوار .کفش .بافت.پیراهن .کمربند .ربع سکه دادیمش.

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

۵٠تومن پول تزییانت گرفت واقعا هم قشنگ شد ..میوه و چیزایی که برا تزینن میخواست خودم خریدم

لباس یه پیراهن قرمز خوشگل بگیر..ارایشگاهم منم رفتم..کادوهم برای داماد.شلوار .کفش .بافت.پیراهن .کمربن ...

شما جشن گرفته بودین

اوف من نمیخام و نمیتونم انقد کادو بگیرم🤕

چن روز بعدش سالگرد عقدمونه بعدش ولنتایته ی ماه بعدشم تولدش بعدشم عید بعدش روز مرد اووووف

۵٠تومن پول تزییانت گرفت واقعا هم قشنگ شد ..میوه و چیزایی که برا تزینن میخواست خودم خریدم

چقد خوب پس منم یکی رو بیارم خودم نمیتونم مرسی عزیزم😍

بحث عرضه نیس...انقدر استرس داره ادم نمیتونه به کاراش و ارایشگاش برسه..من مهمونیم 60نفر دعوت کردم .

شما جشن گرفته بودین اوف من نمیخام و نمیتونم انقد کادو بگیرم🤕 چن روز بعدش سالگرد عقدمونه بعدش ولنت ...

خخخخ اره بابا مشهد اینطوریه...اونام برام النگو وگوشواره..از لباس از زیر بگیر تا چکمه و پالتو..چقدرم شاباش گرفتم..خخخخ..ولی خوش گذشت 

بحث عرضه نیس...انقدر استرس داره ادم نمیتونه به کاراش و ارایشگاش برسه..من مهمونیم 60نفر دعوت کردم .

همون ادم نمیتونه برسونه واقعا

من هیچی فقط مادر شوهر و داماد اومد نیم سکه دادیم و لباس

خداجونم ممنونم که من لایق مامان شدن دونستی خودت مراقب فندقم باش من عیدیم از حضرت معصومه گرفتم ایشالا همه ی منتظرا به مراد دلشون برسن   

برای شام هم .عصرونه سالاد الویه..سوپ و شیرینی میوه اجیل .دادیم.بعدش رفتیم رستوران شام

برای شام هم .عصرونه سالاد الویه..سوپ و شیرینی میوه اجیل .دادیم.بعدش رفتیم رستوران شام

وای چقد سنگین گرفتین

من تا حالا اینجوری ندیده بودم