2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

عه چرا؟

کلا ادم متعصبی نیستم 

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

کلا ادم متعصبی نیستم

منظورم از تعصب روی یه عقیده اینه که

مطمئنی طرز فکرت راجب یه مسئله ای درسته و روش تعصب داری 

حالا چه با تحقیق چه با خوندن کتاب چه با فکر کردن

بهر حال ،ممنون

مورد علاقت ،اونی که واسه توضیح دادنش ذوق داشته باشی

حقیقتا هیچی 😂 حتی این خودش میتونه ی عقیده باشه

من صحبت کردن با بقیه رو خیلی دوست داشتم توی موضوع های مختلف از انواع ورزش ها گرفته تا موسیقی و بحث های علمی و اجتماعی

با ادم های مختلفی صحبت میکردم ولی تعداد کسایی ک با تو اختلاف نظر دارن خیلی زیاد و اصلا قابل کنترل نیست

تو نمیتونی همه رو حتی با دلیل و استدلال قانع کنی

ی سریا کلا تحت هیچ شرایطی دوست ندارن اون چیزی ک خودشون فکر میکنن رو عوض کنن

من خودم شخصا اینجوری نبودم ی نفر بهم میگفت فلان طرز تفکرت اشتباهه میگفتم اوکی بیا با نظر خودت قانعم کن که چرا اشتباه فکر میکنم ولی هیچوقت جواب نداد

با یکی بحث میکردی یک دقیقه ویس میدادی جوری رفتار میکرد که عهه من اگه حال داشتم اینو گوش کنم ک فلان.. حالا انگار ایلان ماسکن حتی اونم وقتی وارد ی بحثی میشه اینجور نیس یا حضوری خودشونو با بقیه چیزا سرگرم میکردن و حرف حرف خودشون بود

منم نتیجه گرفتم تو اینجور مواقع میگم اوکی حق با توعه دیگه بحث نمیکنم چون واقعا اعصاب و روان و تایم خودت خیلی مهم تره

حقیقتا هیچی 😂 حتی این خودش میتونه ی عقیده باشهمن صحبت کردن با بقیه رو خیلی دوست داشتم توی موضوع های ...

میفهمم چی میگی

منم صحبت کردن (راجب هرچی) رو دوست دارم 

افرادی هستن که وقتی میخوای بهشون بفهمونی که کارت یا حرفت اشتباهه ،خودشونو به خواب میزدن

و افراد درستی برای صحبت کردن و بحث نیستن

باید ادم های درستی رو برای صحبت انتخاب کرد که تو جزو اون دسته ی خوبی