2821
2789
عنوان

بیاین جک بازی

912 بازدید | 116 پست

حوصلم پوکیدهههههههههه😔😔😔😔

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بابام داشت نماز میخوند یهو داد زد: الله اکبر، الله اکبر

دویدم گفتم چیه بابا در میزنن؟

الله اکبر

.

گوشیت زنگ خورد؟

الله اکبر

.

مهرت گم شد؟

الله اکبر

.

کسی طوریش شده؟

الله اکبر

.

بو سوختنی میاد؟

الله اکبر

.

جک جونور دیدی؟

الله اکبر

.

گفتم خب بابا یکم راهنمایی کن..!!

با عصبانیت داد زد:

الله اکبر…

(دستشم به نشونه ی خاک بر سرت تکون داد)

بعد که نمازش تموم شد گفت:خاک توسر نفهمت یه ساعته دارم میگم نزن یه کانال دیگه دارم اخبار گوش میدم

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

یکی ازدوستام مشکل همیشگیش این بود که گفت هروقت از کنار قبرستون رد میشم. بجای اینکه بگم خدا مرده هارو بیامرزه میگفتم خدا مرده هارو شفا بده😞 گاهی وقتا هم گفت میگم خدا مریض هارو بیامرزه 😐 واقعا این یکی ازدغدغه هاش بود😂😂😂

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

این ک میگم جوک نیست شیرین زبونیای برادرزادمه

مامانش تازه زایمان کرده بود رو کرد به ما گفت این نی نی تو شکم مامانم بوده

ولی تو شکم من فقط برنج و مرغ هست و بیسکوییت😂😂😂😋

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم منم حوصلم پوکید 

سلام خیلی حس بدیه درکت میکنم😔😔😔

جُکم نومویاد 😐😁

سرچ کن تنبل خانوم😁😁😁

بابام داشت نماز میخوند یهو داد زد: الله اکبر، الله اکبر دویدم گفتم چیه بابا در میزنن؟ الله اکبر . ...

😐😂😂

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊