2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه باید با تمام وجود بهش باور داشته باشی حتی یک درصدم بهش شک نکنی. حتی اگه نیم درصدم باورش نکنی ته ته دلت جواب نمیده. باید مراقب باشی چی جذب می کنی به چی فکر می کنی چون خیلی قدرتمنده مثبت فکر کنی همونو جذب می کنی در حد یه ثانیه منفی فکر کنی همونو جذب می کنی. از کانال یوتیوب moza morph گوش بده 

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

گوش دادین شما ؟واسه چه چیزی؟جواب گرفتین!!!

من نه ولی دخترم چرا

یه بار دقت کردم دیدم در عرض چند روز یهو وزنش رفت بالا دو سه کیلو فقط تو سه روز اگه یادم باشه که کاملاً هم مشخص بود وزن گرفته. یا دقت کردم دیدم خیلی جدیدا شیو نمی کنه. با اینکه نه لیزری می‌ره نه هیچی یهو دیگه موی دست و پاش در نیومد. برای امتحاناش خیلی ریلکس بود و وقت کمی می‌ ذاشت برای خوندن یهو می دیدم بیست شده. اونم امتحانی که همه خراب کرده بودن و از باهوش ترینای مدرسه هم نمرش بیشتر شده بود.منم اینارو دیدم تعجب کردم دیگه پیگیرش شدم باهاش حرف زدم بهم گفت چیکار کرده 

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم