2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

299 بازدید | 20 پست

سلام .من تازه عضو شدم خیلی وارد نیستم به محیط این سایت .ولی چون ذهنم مشغول بود دوست داشتم موضوعمو اینجا عنوان کنم با تجربه ها بیان صحبت کنن .راستش من تو اقدامم برای دومی تقریبا ۷ ماه طول کشیده اقدامم.امروز پر شدم باز .کسی بوده که اقدام دومش اینقدر طول کشیده باشه ؟

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من يه ساله اقدامم واسه دومي! چكاپ نشدي؟ حتما برو دكتر منم حدودا ٥ ،٦ ماه اقدام بودم كه رفتم دكتر پرو ...

رفتم .دکترم سونو انجام داد گفت رحمت عالیه .تخمدان چپم یکم کمکاری داره که برای اونم قرص داد بهم .

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

منم حدود دوساله که اقدام کردم برا دومی ولی نشده ،تقریبا هفت هشت ماه اول دکتر نرفتم ،امیدداشتم که میشه ولی بعدش رفتم زیرنظر دکتر  چندین دوره هم دارو مصرف کردم و آمپول زدم ولی نشد که نشد

گاه زخمهایی که به‌پا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است 
من يه ساله اقدامم واسه دومي! چكاپ نشدي؟ حتما برو دكتر منم حدودا ٥ ،٦ ماه اقدام بودم كه رفتم دكتر پرو ...

شما دارو استفاده میکنی؟

منم حدود دوساله که اقدام کردم برا دومی ولی نشده ،تقریبا هفت هشت ماه اول دکتر نرفتم ،امیدداشتم که میش ...

ای وای چرا؟بچه ی اولتون چی؟بدون دکتر و دارو باردار شدید؟

ای وای چرا؟بچه ی اولتون چی؟بدون دکتر و دارو باردار شدید؟

تنبلی تخمدان دارم،،اره بچه اولمو دومین ماه اقدام ،طبیعی باردار شدم 

به منم گفت تخمدان چپت تنبل شده یکم .ولی راستیه جبرانش میکنه .اصلا فکرشو نمیکردم دومی اینقدر طول بکشه 

اره يه دوره مصرف كردم ولي ولش كردم الان دوباره دارم ميخورم دو هفته اي ميشه

انشاالله به زودی جواب بگیرید 

وای منم تنبلی تخمدان دارم برای بچه اول میخوام اقدام کنم آمپول hcg زدین؟ 

یه دختر دارم شاااااه نداره 😍😍😍😍😍
وای منم تنبلی تخمدان دارم برای بچه اول میخوام اقدام کنم آمپول hcg زدین؟ 

اره سه دوره زدم ،هرسه دوره هم فولیکولای خوب داشتم ولی نمیدونم چرا نشد