2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 21 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بستگی داره شوهرت چقدر اخلاق‌مدار و متعهد باشه. 

قلیون که از نظر من واقعا چندش‌آوره خصوصا جمعی که نشستن و قلیون میکشن برام اصلا قابل قبول نیست و خداروشکر همسرم هم اهلش نیست ولی با دوستاش گاهی استخر و دور‌همی دارن که البته کاملا قابل اطمینانه.

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

ب نظر من محدود کنی بدتره اونوقت سرد میشه بعضی وقتا پایه باشی بهتره کار خوبی کردی

دلم سوخت   میفهمیدم قشنگ دلش اونجاس ولی ب خاطر من چیزی نمیگه   من همین ک ب خاطر من اومده بود خونه  برام کافی بود  

چرا حس یه پسر 14 15 ساله بهم دست داد

یه چیزی بگم حمله نکنیدا

شوهر شما دیگه قوة تشخیص داره خودش باید تصمیم می‌گرفت بره يا نه 

اینکه شما گفتی برو اونم از خدا خواسته رفته جالب نیس

اگه تصمیم گرفتی نری دیگه نباید بری

اگرم دوست داشت برا خوب درستش این بود به شما اطلاع میداد و میرفت

اینکه شما اجازه دادی جالب نیست

چرا حس یه پسر 14 15 ساله بهم دست دادیه چیزی بگم حمله نکنیداشوهر شما دیگه قوة تشخیص داره خودش باید تص ...

ببین  به نظر من زندگی یه چیز دو طرفست من نمیتونم انتظار یه چیزای رو داشته باشم که خودم رعایتشون نمیکنم     

و یه نکته  ادم ها  منظورم زن شوهر ان باهم متفاوتن   ما اجازه نمیگیریم ما نظر هم برامون مهمه