2789
عنوان

شوهرم

200 بازدید | 21 پست

بچها ب نظرتون  اشتباه کردم 

امشب  یکی از دوستای شوهرمو داداشش رفتن دو نفری بیرون مجردی بد ب شوهرمم گفتن بیا اون دیگه گفت نه اومد خونه چون من تنها بودم 

قرار بود برن خونه دوستش ی قلیون بکشن بدم برن فرحزاد 

بد دیدم شوهرم اوند خونه تنهایی میگع قلیون بزارم بکشم 

گفتم اره بزاره دلم سوخت گفتم  دوس داری برو  باهاشون من ناراحت نمیشم    انقد ذوق کرد  رف گفت میرم قلیون میکشم  برمیگردم فرحزاد نمیرم گفتم عب نداره اونجاهم میخوای بری برو عب نداره  گفت ن دیر  مسشه 

حالا ب نظرتون عب داش گفتم بره؟؟

دوستم میگه عقلم کمه ک گفتم بره

خوب کردی...

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب کردی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

منکه خیلی خوشحال شدم بخدا این زندگیا دوامشون بیشتره که زنو شوهررفیق هم باشن نه دشمن هم اگه ازشون مطمئنی خیلی حرکت خوبی زدی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫