2777
2789

این کارو نکن عزیزم درک میکنم گاهی زندگی بی رحم میشه تحملش سخت میشه ولی 

وقت برای زندگی کمه نمی‌دونم سمت شما هم بارون اومد یا نه ولی دلت میاد دیگه بارون رو نبینی؟ می‌دونی چند نفر از اونا که زیر خاک هستن دوست دارم ثانیه ای جای تو زندگی کنن؟ 

زندگی با همه سختیاش نعمته 🫂 سختیا میگذره 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر بپرسم چرا ناراحت میشی؟ نمیخوام قانعت کنم یا دلسوزی ولی بگو شاید تونستیم حلش کنیم

هیچ‌کسو ندارم دورم آدما تو رفاهن فقط من بدبختم گزارش بمونم خب 

دیگه نمیتونم حسرت بخورم 

از بچگی دختر خاله و عموم اینا اسباب بازی های قشنگتر از من داشتن تا حالا که ماشین واقعی و تفریح و ...

هیچ‌کسو ندارم دورم آدما تو رفاهن فقط من بدبختم گزارش بمونم خب دیگه نمیتونم حسرت بخورم از بچگی دختر خ ...

همینه بخدا برای هممون همینه منم مثل توام و آدم های مثل من و تو توی جامعه زیادتره مگه چند درصد آدما خوشبختن؟ ولی همه حق زندگی داریم حیف نیست وقتمونو با حسرت زندگی دیگران تلف کنیم کی می‌دونه فردایی باشه؟ 🫂 غصه نخور دورت بگردم بخدا زندگی خیلی قشنگه مگه فقط خونه و ماشین و پوله؟ انقد قشنگیا داره که نگو

اون آدمایی که فقط پول دارن پوچ و سطحیه خوشبختیشون کسی واقعا خوشبخته که از شادی کوچیک زندگی لذت ببره ❤️ حیف تو نیست واقعا؟

همینه بخدا برای هممون همینه منم مثل توام و آدم های مثل من و تو توی جامعه زیادتره مگه چند درصد آدما خ ...

یه خواستگار داشتم اونم وضعیت مالیش خوب نبود گفتم بیا گورمونو گم کنیم من به نون و ماست راضیم فقط جلو فامیل تو شهر من زندگی نکنیم اونم گیر داد که همینجا زندگی کنیم آخرشم جدا شدیم

هیچ‌کسو ندارم دورم آدما تو رفاهن فقط من بدبختم گزارش بمونم خب دیگه نمیتونم حسرت بخورم از بچگی دختر خ ...

منم مثل تو خودم صبح تا شب میدوام به آرزوهام برسم چیزی که بابا بهت بده با چیزی که خودت به دستش بیاری زمین تا آسمون متفاوته اصلا یه لذت دیگه داره ✨ 

برو سر کار هر چقدر هم با حقوق کم ولی بخدا اولین حقوقو بگیری بری باهاش خرید کنی روحت تازه میشه 🙂🌺 

توروخدا خدا تو اذیت نکن ناراحت نباش جان من 😔🥲❤️🫂

منم مثل تو خودم صبح تا شب میدوام به آرزوهام برسم چیزی که بابا بهت بده با چیزی که خودت به دستش بیاری ...

درد من کهنه ست دیگه کارد به استخون رسیده 

چند سالته تو؟جلوتر بری تو هم مثل من میشی

یه خواستگار داشتم اونم وضعیت مالیش خوب نبود گفتم بیا گورمونو گم کنیم من به نون و ماست راضیم فقط جلو ...

ای بابا از دست این پسرا آدم چی بگه یکی از یکی بدترن واقعا 🥺 حالا تو یه نامزد داشتی بازم پیدا میشه ولی من چون بابام معلوله کسی نمیاد خواستگاریم 🥲 خب باید بشینم غصه بخورم واقعا؟ حیف نیست؟ بیا خودمون رویاهامون رو بسازیم اونوقت هر موقع مرد خوب اومد تو زندگیت قبول کنی نه هر آشغالی رو مجبوری راه بدی عزیزم 🫂 

درد من کهنه ست دیگه کارد به استخون رسیده چند سالته تو؟جلوتر بری تو هم مثل من میشی

من ۲۶ سالمه ولی تو هر بدبختی بگی من تجربه کردم 🥲

واقعا میفهمم آدم به آخر خط برسه یعنی چی واقعا درک میکنم و بهت حق میدم بارها بهش فکر کردم ولی بعدا که گذشته گفتم دیدی امروز چ خوش گذشت خوب شد اون موقع خودکشی نکردم

اتفاقا سن که بره بالا آدم سِر میشه دیگه زیاد ناراحت نمیشه سنگم از آسمون بیاد میگی میگذره

من بمیرم برا دلت غصه نخور عزیزم 🫂 این روزا میگذره من میدونم تو خیلی قوی هستی میتونی از پس این روزا هم بر بیای 🌹