2777
2789
عنوان

دوستم بازاریاب شده دهنمون سرویس

176 بازدید | 16 پست

محصولات نفیس خوبه؟کسی استفاده کرده؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مچبوری چند تا بنجل بخری بندازی سطل تا ولت کنن برن سراغ یکی دیگه. خخخخ

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

ن چ مجبوری اگ خوب نباشه نمیخرم

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

هم از خودش هم شرکتش متنفرم من تو بازاریابی اینترنتشون شرکت کردم و براشون کلی کار کردم و جنس فروختم اما حقم رو خوردن‌و بهم پول ندادن و ینفر بنام علایی کلی بهم فحش داد واقعا خدا لعنتشون کنه 

یعنی زندگیم وقتی قشنگ شد که دوستم از بازاریابی پنبه ریز به ده سال اومد بیرون

😆😆میفهمم

وای وای خواهر شوهر منم کرم و محصولات نانو آورده.  گیر داد اورد چید جلوم .خیلیییییییی هم گرون میده اصلانم بدرد بخور نیستن .موندم تو رو دروایسی .۳قلم جنس برداشتم .۷۵۰ کرد تو پاچم . حالا باز اصرار داشت بردارم

وای تا نخری ول نمیکنن😂

دقیقا بنده یه زمانی تو بازاریابی اینترنتشون شرکت کرده بودم با اینکه میگفتن نیازی به سرمایه گذاری نبست و ....اون ارشد تیم هی میگفت دو میلیون جنس بخر هی هم زنگ میزد بماند که حقم رو خوردن 

اره بخدا . ی شامپو بچه خیلی کوچیک اشغال و داد ۱۲۰ هزار. ی چای ۳۹۰ . ی وایتکس ۲۵۰ هزار .ک اصلا وایتکس نیست تمیز نمیکنه .میخام ب جا شیشه شو ازش استفاده کنم .حالا گیر ک کرم بردار. من اصلا کرم نمیزنم .ینی وقتشو ندارم

2790
2778
2791
2779
2792