2777
2789
عنوان

بی بی چک با خط دوم کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 3996 بازدید | 46 پست

مثبته عزیزم😍😍 مبارکه امام حسین دوست داره تا قصدشو میکنی حاجتتو میده واسه من دعا کن که مادر بشم خیلی دلم شکسته😕😕

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما گل چیشد دیدید عکس نظر شما چیه

عزیزم اگه تو ده دقیقه اول به این شکل دربیاد یعنی مثبته‌.. بعد از نیم ساعت جواب معتبر نیست تو بروشور بخون... دوباره بذار تو چند دقیقه اول خوب دقت کن... صبر کن فردا صبح بذار

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
مثبته عزیزم😍😍 مبارکه امام حسین دوست داره تا قصدشو میکنی حاجتتو میده واسه من دعا کن که مادر بشم خیل ...

ایشالا که حاجت روا بشی اگه قسمت شد من بارگاه اقامون و دیدم حتمن یادتون میکنم 

در این کویر پر ز سراب کجاست آن باران؟؟؟؟؟؟
عزیزم اگه تو ده دقیقه اول به این شکل دربیاد یعنی مثبته‌.. بعد از نیم ساعت جواب معتبر نیست تو بروشور ...

صبح میزارم بهتون خبر میدم چون وقتی گذاشتم به خط اول سریع پر رنگ شد دیگه بهش نگاه نکردم شایدم تو ۱۰ دقیقه اول بوده

خانما دوباره گذاشتم منفی بود ولی هنوز خبری از پری نیست فقط ترشحاتم بیشتر شده هراز چند گاهی ام دلدرد پری میگیره ول میکنه

خانما دوباره گذاشتم منفی بود ولی هنوز خبری از پری نیست فقط ترشحاتم بیشتر شده هراز چند گاهی ام دلدرد ...

انشالله که اگه دلت میخواد زودی مثبت بشه وگرنه که بری مسافرت و به سلامتی بیای بعدش مثبت بشه  

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

توروخداااااا برای من و دوستمم دعا کن هر ماه که پریود میشم دنیام خراب میشه

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌

یه خانم سیدی همراهمون میخواد بیاد که بی وارث کسی و نداره ما هرچی میخوایم بهش نذر میکنیم حاجت میگیریم به اون میگم حتمن براتون دعا کنه

لطف داری عزیزم

به نظرم شما برین ازمایش بدین و به بی بی چک اعتماد نکنید چون اونکخطر پرنگ درصد مثبت بودنش خیلی زیاده

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

خانما بعد یکسال اومدم امیدوارم همتون به حاجات دلتون رسیده باشید من پارسال باردار نشدم دیگه ام قیدش و زدم ولی خیلی ناباورانه ماه آبان عقب انداختم بعد چند روز آزمایش مثبت بودو الان هفته ۶ هستم

خانما بعد یکسال اومدم امیدوارم همتون به حاجات دلتون رسیده باشید من پارسال باردار نشدم دیگه ام قیدش و ...

سلام.ب امید خدا بچه تون ب دنیا اومد اسمشو چی گذاشتین؟؟؟؟

💔Ί Ħฮŧє Ǖ✌️ Ί ℓơvє U 💔I hate that I love u
 سلام.ب امید خدا بچه تون ب دنیا اومد اسمشو چی گذاشتین؟؟؟؟

سلام عزیزم آره الان یک سال و ۱ ماهشه ۱۶ مرداد ۹۸ به دنیا اومد اسمشم گذاشتم محمد علی شیطونیه واسه خودش حساااابی شلوغه