مثبته عزیزم😍😍 مبارکه امام حسین دوست داره تا قصدشو میکنی حاجتتو میده واسه من دعا کن که مادر بشم خیلی دلم شکسته😕😕
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
عزیزم اگه تو ده دقیقه اول به این شکل دربیاد یعنی مثبته.. بعد از نیم ساعت جواب معتبر نیست تو بروشور بخون... دوباره بذار تو چند دقیقه اول خوب دقت کن... صبر کن فردا صبح بذار
دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ... همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
ایشالا که حاجت روا بشی اگه قسمت شد من بارگاه اقامون و دیدم حتمن یادتون میکنم
لطف داری عزیزم
به نظرم شما برین ازمایش بدین و به بی بی چک اعتماد نکنید چون اونکخطر پرنگ درصد مثبت بودنش خیلی زیاده
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
خانما بعد یکسال اومدم امیدوارم همتون به حاجات دلتون رسیده باشید من پارسال باردار نشدم دیگه ام قیدش و زدم ولی خیلی ناباورانه ماه آبان عقب انداختم بعد چند روز آزمایش مثبت بودو الان هفته ۶ هستم