2777
2789
عنوان

کلی عکس مهمونی 📸

1569 بازدید | 41 پست

یه چیزی بگم 🤓

من خیلی برام مهمه همه چی تمیز مرتب و تزیین شده و قشنگو شیک باشه درهمین راستا اگه جایی حس کردید اینطور نبوده یا برای بهتر شدن نظری دارید بگید خیلی خوشحال میشم🌹

چندتا عکس از چندتا مهمونی مختلف دارم الان برای یه مهمونی رو میزارم اگه دوست داشتید بگید برای بقیه هم بزارم 

مهمونی اول: قرمه سبزی، کیک مرغ، دسر ترامیسو، سالاد شیرازی درست کردم با دوغ و نوشابه و سبزی خوردن

برای پذیرایی: چای+شیرینی برشتوک خودم درست کردم +میوه خشک+شکلات+میوه

این از مهمونی شماره۱😂

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر من خوشم میاد ازن دختر 

خونتون هم خیلی دوست دارم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بسیار عالی مخصوصا دیزاین😍

سالاد شیرازی رو کاسه کاسه میکردی بهتر میشد

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چقدر من خوشم میاد ازن دختر خونتون هم خیلی دوست دارم

خیییییییلی لطف داری عزیزم ممنونم از محبتت❤

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
خیییییییلی لطف داری عزیزم ممنونم از محبتت❤

فدات

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

مهمونی شماره ۲

مهمونی عصرونه بوده به صرف کیک و قهوه و فینگر فود(کوکوسبزی، کیک مرغ، اسنک) و دسر و میوه...