2777
2789
عنوان

دوستان سوال

99 بازدید | 9 پست

سلام شب بخیر. ببیخشید برای کسی ک مجرده و پریودش منظمه یهو دو سه هفته عقب بیوفته خطری داره یا براتون پیش اومده و طبیعی هست

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بارها پیش اومده،‌گاهی می بینی به خاطر استرس،‌ بهم ریختگی هورمونی و ... پیش میاد.

کلا خیلی ابنرمال نیست، اگر واقعا نگرانی یه ازمایش کامل هورمونی + سونو انجام بده

گیرم که آب رفته به جوی باز آید، با آبروی رفته چه باید کرد؟
استرس داری ؟

ن زیاد در کل ادم استرسی هستم ولی قبلنم ک استرس داشتم یا سر موعد بوده یا زودتر . خیلی الان نگرانم 

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم

از استرس وتغییر فصله شاید.

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
یعنی هنوز نشدی؟ اگه پریود بشی و دیگه این موضوع تکرار نشه اره طبیعیه ولی اگه تکرار بشه باید بری پیش ...

اولین باره اینقدر عقب میوقته بعد شیش سال پریودی

من شنیدم سالی یکی دوبار اگه پریود عقب جلو بشه مشکل نداره بالاخره خیلی چیزا تاثیر دارن استرس رژیم غذایی فعالیت بدنی و...اگر تکرار شد حتما برو دکتر

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...