2777
2789
عنوان

یکی که اینجوری میگه باید چکار کرد

371 بازدید | 42 پست

میگه باهم یه مدت باشیم ببینیم اخلاق رفتارامون بهم میخوره یا نه از اونطرف میگم اگع نخورد چی میگع نمیدونم هم میگه تضمین نمیتونم بدم ادم از اینده خبر نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو اگه قصدتون ازدواجه موردی نداره ولی از حد ومرزها خارج نشو و وابسته هم نشو ولی اگه به غیر اینهاس ف ...

اینو نگفته فقد حرفش اینه که باید باهم باشیم ببینم اخلاق رفتارامون بهم میخوره یا نه ولی وقتی من میگم من دوس دارم ی نتیجع داشته باشه میگع خب منم دوست دارم ازدواج کنم ولی باید جم جور بشم ن تایم مشخصی میدع نه هیچی

خب فقط درحداشنایی و حرف زدن باشه اجازه نده ازحدش خارج بشه

خب اینجوری منم وابستع میشم ک🚶🏻‍♀️

مثلا بعده ی سال یهویی بگع ما بهم نمیخوریم بزارع بره من چکار کنم

خب اینجوری منم وابستع میشم ک🚶🏻‍♀️مثلا بعده ی سال یهویی بگع ما بهم نمیخوریم بزارع بره من چکار کنم

خب توهم ازاین دیدنگا کن ک وابسته نشی بعدشم یه مدت زمانی روتعیین کنید برا آشنایی ک اگ بدردهم نخوردیداذیت نشی

خب توهم ازاین دیدنگا کن ک وابسته نشی بعدشم یه مدت زمانی روتعیین کنید برا آشنایی ک اگ بدردهم نخوردیدا ...

اها 

ینی بگم سر ۶ ماه باید یکاری کنه من مطمن شم میمونع؟

نزدیک دو ماهولی خب تو این مدت بیرون رفتیم🚶🏻‍♀️

کسی که قصد ازدواج داشته باشه معلوم میکنه  منم وقتی با شوهرم اشنا شدم گفت من قصد ازدواج دارم میتونی با شرایطم یا نه  یک ماه نشده عقد کردیم

نمی گذرم از کسی که اذیت برسونه

کسی که قصد ازدواج داشته باشه معلوم میکنه منم وقتی با شوهرم اشنا شدم گفت من قصد ازدواج دارم میتونی ب ...

اره حرف منم همینه میدونم اونم شرایط نداره میگع باید جم جور بشم ولی گناه من چیه منم باید بدونم کی دیگه میگع نمیدونم

عع چقد خوب

خوشبخت باشید انشالا🙏

بگو مثلا ۲ماه باهم صحبت کنیم برا آشنایی اگ اوکی بودید ک باهم میمونین نبودینم ک میرید دنبال زندگیتون

اها درستع

الانم نزدیک دو ماه شده ولی انگار هیچ ب هیچه انگار فقد من دوسش دارم اون فقد خوشش میاد ولی تلاشی نمبکنع