2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوماهه، روز بعد از عمل به شدت درد داشت اما میشه برای کاهش درد از پمپ درد استفاده کرد که ما آگاهی نداشتیم، اما بعد از چند روز درد کاهش پیدا کرد، ورزش انجام باید سه و مراقبت انجام شده و کار کردن زیاد و ایستادن ممنوعه، حدود ده تا پانزده سال، بستگی داره پروتز چه کیفیتی داشته باشه و محصول کجا باشه که آمریکایی عالیه...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
دوماهه، روز بعد از عمل به شدت درد داشت اما میشه برای کاهش درد از پمپ درد استفاده کرد که ما آگاهی ندا ...

وای یعنی هر ۱۵ سال باید مجدد تعویض کنن؟

من هنوز ۲۴ سالمه 

سلام، مادرم چند وقت پیش تعویض مفصل زانو انجام داد. راستش اولش خیلی استرس داشتیم، ولی خداروشکر نتیجه خیلی خوب شد. ما پیش دکتر میرزاصادقی رفتیم، کارش فوق‌العاده بود. هم خودش خیلی مهربونه و هم تیمش حرفه‌ای هستن. ، هزینه‌اش هم نسبت به بعضی جاها که پرسیده بودیم، خیلی معقول‌تر بود.

الان مادرم بعد از چند ماه تونسته راحت راه بره و دردش تقریباً صفر شده. اگه کسی این مشکل رو داره، حتماً پیشنهاد می‌کنم پیگیر بشه و از تجربه‌ی آدمایی که این کار رو کردن، استفاده کنه. 😊

آره، راستش خودم هم پیش دکتر امیر حسین مجدی رفتم و تجربه خیلی خوبی داشتم. خیلی با حوصله و دقیق مشکلاتم رو بررسی کردن. درد زانو و شانه داشتم، و بعد از اینکه به ایشون مراجعه کردم، دقیقا متوجه شدم که مشکل چی بود و با درمان‌هایی که پیشنهاد دادن، خیلی سریعتر بهتر شدم.

اگر شما هم به دنبال یک ارتوپد خوب هستید، دکتر مجدی عالیه! مطب‌شون توی مرزداران هست و خیلی از دوستان و آشنایان من هم رفته‌ن پیششون و همه راضی بودن.

واقعاً توصیه می‌کنم حتماً وقت بگیرید و مراجعه کنید. ایشون خیلی حرفه‌ای و دلسوزن! 💪😊