2777
2789

والا من رفتم چیزای چرتی گف اومدم ۱۶۰تومن میدن اونم اگه بودچه بیاد میگفتن چندماه پیش نداریم‌...بعد ۴۰تومن اوراق باید بخرین ۱۲۰تومن می مونه با ۲۳درصد...بخوره تو سرشون ...ضامن حقوق بگیر میخوان

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بانک مسکن 160 بازپرداخت 5ساله اقساط ماهیانه 4500،البته این برای کلانشهرهاست،تهران باشی مبلغ وام بالا ...

عیب نداره به من 100هم بده کارمو راه میندازه نیاز دارم 

بانکایه دیگه هم میدن؟ چقدر قسطش زیاده. چند درصدیه؟ 

بانک مسکن 160 بازپرداخت 5ساله اقساط ماهیانه 4500،البته این برای کلانشهرهاست،تهران باشی مبلغ وام بالا ...

بابت هر 500تومن هم یه ورق باید بخری،یعنی برای 160تومن باید 320تا اوراق بخری،الان قیمت اوراق دیتم نیست اما حدودی 35 اینا میشه

بابت هر 500تومن هم یه ورق باید بخری،یعنی برای 160تومن باید 320تا اوراق بخری،الان قیمت اوراق دیتم نیس ...

ما تبریزیم پرسیدم گف ۱۶۰میدیم ۴۰تومن اوراق باید بخری 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

عیب نداره به من 100هم بده کارمو راه میندازه نیاز دارم بانکایه دیگه هم میدن؟ چقدر قسطش زیاده. چند درص ...

۲۳ درصدی