2777
2789
عنوان

استراحت مطلق

2466 بازدید | 54 پست

سلام دوستای نی نی سایتی

بچه ها کسی بوده دهانه رحمش یه انگشت باز شده باشه و با استراحت ادامه بارداریشو گذرونده باشه؟من الان هفته 23 هستم.ممنون میشم جواب بدین

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چجور متوجه شدی دهانه رحمت باز شده درد داشتی???

با معاینه فهمیدن عزیزم.یه کم درد داشتم.ولی خداروشکر به سرکلاژم فشار نیومده بود

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

واسه من چند میلی باز بود (یعنی بسته ی بسته نبود) هفته 21 و سرویکسم 27-28 بود. استراحت مطلق کردم فقط واسه دستشویی میرفتم اونم فرنگی. نمازم خوابیده میخوندم. الان هفته 35 هستم خدا رو شکر.

سرکلاژ هم نبودم.

واسه من چند میلی باز بود (یعنی بسته ی بسته نبود) هفته 21 و سرویکسم 27-28 بود. استراحت مطلق کردم فقط ...

الحمدالله.منم گفت تقریبا یه انگشت بازه.

به نظرت از کجا بفهمم دهانه رحمم باز شدنش پیشرفت کرده.خیلی نگرانم.منم استراحت مطلقم