2777
2789
عنوان

پول مون خورد

72 بازدید | 8 پست

توروخدا کمکم کنید دیه از غصه دق کردم شوهرم وام بچه مو برده داد ب یه یارویی ک‌ ماهیانه یه مبلغ سودی بگیره ک هم قسط وام رو رد کنه هم اینکه یه مبلغی داشته باشیم حالا اص چقدر قراربود بده سه تومن بعدش الان ما لنگ شدیمه پول مون میخوایم پس بگیریم اول بگم ک اصلا سود هیچی ب ما نداد بعدش میخوایم پول مون پس بگیریم نمیده الان سه ماه چهار ماه میترسم یاور پول مون بخوره بره هی امروز فردا میکنه اینو شوهر خواهرشوهرم معرفی کرده بوده دیه روز ندارم همش گریه میکنم درسته پول زیادی نیست ولی ما دستمون خالیه پنج میلیون هم برامون خیلیه یه جا دستمون میگیره نمیدونم چیکار کنم همش باشوهرم دعوا دارم دیه اعصاب ندارم خیر سرم گفتم ماشین ظرفشویی میخرم کمد دیواری میزنم ولی کووو تازه خواهرشوهرم میگ مگ حالا سی تومن چقده ک‌اینجوری می‌کنی منم گفتم براماییی ک نداریم خوبه همش میگم قسط وام شروع شده ولی پول شو ندیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو خدمات قضایی اظهارنامه ارسال کن ۵ روز فرصت بده تا پرداخت پول 

با سلام اینجانب ... با کد ملی .... مبلغ ... را به شماره حساب ..... به شما اقای .... قرض داده پرینت بانکی پیوست گردیده  و شما نیز از پرداخت این وجه امتناع نموده اید و تا به امروز پرداخت ننموده اید ۵ روز به شما فرصت پرداخت به این شماره حساب .... داده خواهد شد 

در صورت عدم توجه قانونا با شما برخورد خواهد شد و اقدام لازمه را انجام خواهم داد 

😑۳۰ .۳ ریاد نبوده؟ اینو هیچ جا عموان نکنی ها بگو پیشنهاد خودش بود برای منی که مثلا شرایطم این بود و ...

میده الان از مادرشوهرم چهل میلیون سه تومن ماهم اول چهل میلیون بود گیر سود سالیانه وام ازدواج افتادیم ده تومنش گرفتیم بعدش الان مادرشوهرمم پیشش چهل میلیون دارع ماهی سه تومن بهش میده مال اونو چون شوهرخواهر شوهرم ازش سند داره بهش میده آخه شوهر خواهرشوهرم سه میلیارد پول پدرش دستشه یک میلیارد نیم شو گرفته یک میلیارد نیم دیگه داره هنوز پیشش ب همین خاطر ازش سند سفته همه چی داره ولی نمی کنه بخاطر ما زنگ بزنه بگه پول مارم بده انقدر دیوثن